מניקות - עזרה דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פיספסתי ארוחה היום והקטנטן קיבל חלב בבקבוק. בינתיים נהיה לי גודש וסתימה !!! נתתי לו לינוק בכל מני תנוחות והוא לא הצליח לפתוח אותה. זו הפעם הרביעית החודש , למה זה קורה ?
    יש לי כאבים נוראיים וצמרמורות בכל הגוף. מה עושים ?
5 תגובות
עמוד 1
  • תעשי קומפרסים של מים חמים. - קחי חיתול בד תכתחי אותו ותטבלי אותו במים רותחים ותניחי על החזה..

או שתיכנסי למקלחת מים חמים חמים חמים ותעשי עיסויים
  • תשאבי קצת...
    אם אין לך משאבה אפשר לשכור מיד שרה
    זה טוב שיש בבית... בינתיים את יכולה לשאוב עם היד, עדיף במקלחת חמימה ככה יצא יותר מהר
  • אם זה קורה הרבה הייתי מתייעצת עם יועצת הנקה.
    תסחטי עם היד במקלחת חמה,זה עוזר מאוד.
    כתבת שיש לך צמרמורות,אם עולה לך החום תתקשרי להייעץ עם אחות או רופא,כי זה אומר שיש דלקת.לא נעים,לא נורא,אבל כדי לטפל כמה שיותר מהר
  • תשאבי טוב את כל החלב. כנסי למקלחת ותלחצי חזקקקקק על האיזור הזה תוך כדי עיסוי. תנסי כאילו לדחוף את החלבלכיוון הפיטמה חזק.

• סתימות מרובות מראות על חלב מאד שומני, זה מה שהאחות בטיפת חלב הסבירה לי, וזה דבר טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה