אני סתם מתעצבנת.....??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • או שזה באמת לא במקום...

המטפלת של הקטן שלי היא באופן כללי ממש בסדר...

היא מידי פעם מחסירה (לפעמים על שטויות)
    ומעירה לי הערות מעצבנות
    אבל בסך הכל היא בסדר...
    בעיקר בהתחשב בעובדה שהיא מטפלת בו בבית שלי...

אבל היום התעצבנתי.
    היא הגיעה אלי לעבודה עם הילד בהפתעה, ובלי לשאול מראש אם אפשר...
    והילד כולו בבגדים של בית ומלוכלך פה ושם מהמרק שאכל לפני שיצאו..
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

11 תגובות
עמוד 1
  • אני מאמינה שהכוונה שלה הייתה להפתיע אותך עם האוצר שלך
    אבל חשוב שמחר תבהירי לה שהיא לא יכולה להגיע ככה בלי להודיע ושאם היא מוציאה אותו מהבית אז יש בגדים שמיועדים ליציאה

• נישמע מעצבן באמת...... אבל יכול להיות שהכוונות שלה היו טובות
    תנסי להעיר לה בעדינות שזה לא מקובל עלייך
  • בשביל מה היא באה אלייך לעבודה?...
    נראה לי לא מתאים,פשוט תעירי לה בעדינות שזה לא מתאים,וגם אם היא בטיול איתו באזור שתוודא איתך קודם שאת פנויה.
    וגם תדגישי לה מה חשוב לך לגבי בגדים,ובכלל,אם יש כל מיני דברים 'קטנים' שמפריעים לך,אל תשמרי בבטן יותר מדי,בסוף זה עלול להתפוצץ.....
  • ברור שזה מעצבן אבל אל תעשי מזה כזה דרמות כשילד אוכל הוא מתלכלך אין מה לעשות בשביל זה המציאו את המגבונים
  • נשמע לי ממש לא שייך חהגיע אלייך באמצע היום. בשביל מה לגרום לילד פרידה נוספת מאמא? אני הייתי מבהירה לה שזה לא יקרה שנית.
    וגם אני שונאת שהילדים שלי לא מתוקתקים. זה רק מעצים את העובדה שכל הסיטואציה מעצבנת ולא לענין.

• לגמרי מעצבן... הכוונה הייתה טובה אבל הייתה צריכה א' להתקשר קודם לשאול אם זה בסדר, ב' להלביש בהתאם
  • מעצבן מאוד !
    צריכה שיחה צפופה איתה
  • נשמע שהיתה לה כוונה טובה יחד עם זאת אני ממש מבינה את הכעס שלך, גם מגיעה בלי להודיע ובלי לבדוק אם את יכולה בכלל וגם מביאה אותו בבגדי בית מלוכלכים - אם הוא כבר מגיע לעבודה בא לך להשוויץ במתיקותו וזה בהחלט כולל גם בגדים נקיים....
    נראה שאת צריכה להבהיר לה שוב שיש בגדים שמיועדים ליציאה מהבית ושאת בד"כ לא פנויה באמצע יום העבודה שלך.....

• את בהחלט לא מתעצבנת סתם!
    בכלל לא לעניין שהיא הגיעה לעבודה שלך, ועוד בצורה שהיא הביאה אותו
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מה, רק אני הייתי זורקת הכל ורצה לחבק את הגוזל שלי?.......
    פייס: ortal_hori
  • אורטלי, ברור שכשראיתי אותו רצתי והתקרנפתי עליו... חיים שלי!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה