היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חברות יקרות צריכה עזרה שלכן מי שעברה כמובן כמו שאתן יודעות עברתי גרידה לפני 3 חודשים הריון לא יתפתח בשבוע 7 (היריון לא יתפתח) מאז קיבלתי 3 מחזורים שהאחרון יתחיל אתמול אבל הדימום לא כבד לא כמו שצריך ליהות ביום ראשון שוסת וגם אתמול בלילה ששמתי טמפון בבוקר הוא יצא יבש לגמרי (סליחה על תיאורים שלי)גם היום בעבודה שיחלפתי הוא לא היה ספוג כמו בדרך כלל ו עכשיו שוב יצא כמעט יבש לאחר 5 שעות.מחר יש לי תור לרופא וקבעתי מזמן אבל מה קורה אם מחזור עוד דבר שחשוב לי לציין אין לי כאבי מחזור רק שלשום כאב לי גב התחתון וזהו .מה קורה לי ? אני לא באיחור היום אני ביום 31.אולי זה השפעה של גרידה מכחה לשמוע ממכן [
2 תגובות
עמוד 1
היי מה קורה איתך? גילית משהו?
לא תאמיני מה קורה אצלי.... היה לי איחור במחזור ואז יום אחד דימום וקל וזהו. עשיתי בדיקה ויצא שלילי אני כבר 3 ימים סובלת מכאבי ראש.
לא יודעת מה לעשות...
איזה קטע אני עם אותו בלאגן את אמת בדיקה עשיתי שבוע שעבר יצא שלילי, ועכשיו אם מחזור סיפור היה לי יום וחצי ו עכשיו רק כתמים ,היום יש לי תור לרופא נראה מה יגיד לי ,לגביך אולי זה השרשה מאד דומה לזה ,תעשי בדיקת דם הכי בטוח,לכי תדעי מחזיקה לך אצבעות תעדכני אותי בבשורות טובות .