שאלת מוצקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות 2 שאלות קטנות...

קניתי לתאיר את הפסטה מאמי של מטרנה ואני רוצה מחר לנסות בפעם הראשונה..
    השאלה היא האם אני צריכה להתנהג אם הפסטה כמו בכל מאכל אחר?? כלומר לתת לה לא יותר מ 2 כפיות או שלזרום ולנסות לתת לה לאכול מנה?

שאלה נוספת... לגבי הפירות. היום ניסיתי לתת לתאיר גרבר היא יחסית אכלה השאירה חצי אבל את הפירות הטריים היא לא מסכימה לאכול כמעט בכלל...
    הבעיה שהגרבר לא מזין מספיק

3 תגובות
עמוד 1
  • אני אענה לך:
    אני מאוווווווווד מנוסה בגרברים כמו שכבר אמרתי לא פעם

• מאמי אם אוכל בכלל זרצי עם הילדה כמה שהיא אוכלת זה טוב גם אם היא רוצה לאכול מנה שתוכל אני אם אלין הכי זרמתי והיא בגיל של תאויר היתה אוכל בורקסים ופיצות
    לגבי הגרבר תנסי להוסיף קצת טחינה אם הולך מצוין אם לא אז שתאכל רק את הגרבר גם ככה את משלימה לה אם סימילאק אז זה בסדר
    ובכלל זרמי אם אוכל תני לה לטעום כמה שיותר כדי להרגיל אותה לטעמים שונים

• תודה בנות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה