איך שואלים אותו?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל לילה אני עוברת ליד החדר של הילדים ומשתגעת מהריח של הפיפי. קשה לי המחשבה שגם אם אני מחליפה לו זה לא עוזר כי יותר מאוחר הוא יהיה שוב רטוב. מסכן. קר. ולקום כל בוקר בקור הזה למקלחת לא כיף ולא מוסיף לביטחון העצמי
21 תגובות
עמוד 1
  • לא הייתי מחזירה את הפול אפס אחרי שכבר גמלתי ממנו...

• מאמי, למה עצם השימוש בפול אפס יפגע בו?
    בגלל שזה טיטול והוא כבר ילד גדול?

אני לא יודעת אילו שיטות ניסית איתי עד היום...

אני מאוד מאמינה בשיחות
    בלהכניס לתודעה כל הזמן

גם רעי לא ממש גמול בלילה
    ותמיד לפני השינה אני עושה איתו שיחות על זה שהוא גדול ולא עושה פיפי במיטה
    ואם יש לו פיפי אז שיתעורר ויגש לשירותים ושהאור בשירותים דלוק בלילה רק בשביל זה..

ובכל מקרה, תתייעצי עם רופא ילדים...
    ואל תייחסי לזה יותר מידי חשיבות
    אחוז גדול מהילדים בגיל הזה מפספסים בלילה
    ואל תשכחי גם שאולי זה קצת החמיר בגלל האח הקטן שנולד...
    בקיצור הכל הם קולטים... בעיקר מהרגשות שלנו, אז חשוב לדעת שזה גם מה שמשדרים לילד...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• יש תחתונים מיוחדים, אני לא יודעת בדיוק איך הם נראים אבל אולי הם יותר נחמדים ופחות "טיטולי" , כדאי לך לנסות.

אני בטוחה שהוא יודע שאת לא מאוכזבת, אבל זה באמת לא נעים לקום רטוב בלילות הקרים האלה, לא משנה מה תעשי זה רק לטובתו!!!
    רותי
  • יש לכם עוד פולאפס בבית? הוא יכול פשוט לראות אותם לחשוב לבד?

• מצטרפת לאמא ויותר...
    אולי כדאי לשים לו על יד התחתונים שהוא יבחר לעצמו מה מתאים לו
    אם הוא עושה יותר מפעם בלילה הוא ממש לא גמול.... חבל עליו, חבל עלייך...

• אצלנו אחרי הרבה לילות רטובים (2 החלפות בלילה), ממש רגע לפני שאמרתי ש-די, חוזרים לפולאפס, היא קמה יבשה! (פעם ראשונה)
    ולמחרת- שוב יבשה!
    אח"כ היו עוד הרבה ימים רטובים יותר או פחות,
    ואח"כ עוד כמה ימים יבשים..

בקיצור- לא יודעת מה רציתי להגיד לך...
    בעיקר שאני מאוד מבינה אותך, את ההתלבטות הקורעת הזאת,
    את חוסר הוודאות הנוראית לגבי- עד כמה זה באמת תלוי בה? היא מסוגלת או עוד לא?
    וגם שתדעי שזה יסתדר בסוף. אני בטוחה..

לדעתי האישית- זה מאוד תלוי מה את מרגישה ממנו. היו זמנים שהרגשתי שכבר לא אכפת לה לקום רטובה ושזה לא מפריע לה- וזה מבחינתי מצב גרוע. ואז חזרנו לפול אפס.
    כשהרגשתי שהיא מאוד רוצה וחשוב לה - יותר זרמתי איתה לכיוון התחתונים..

מיכל

• מסתבר שבעלי שאל אותו היום אחרי המקלחת
  • מיקי - התחלנו את כל המעבר לתחתונים כי הוא יזם את זה ומאוד עודדנו אותו! רקאבק הילד בן 4.... הגיע הזמן...
    אני מרגישה ממנו (כרגע אחרי 3 חודשים בערך שישן ככה) שהוא מבואס מזה שלא מצליח אבל מצד שני אמר לבעלי שלא רוצה לישון אחרת ככה ש... זה כנראה בכל זאת עושה לו משהו חיובי בלב. אולי רק המחשבה של לישון כמו גדול אפילו אם הוא לא מצליח מספיקה לו

• לדעתי לא להחזיר טיטולים,
    אם הוא נרדם ב9 תעירי אותו לפני שאת שוכבת לישון וקחי אותו לשירותים אפילו חצי רדום
    וגם באמצע הלילה כשאת קמה לקטן,
    אחרי כמה לילות כאלו הוא יתרגל להתעורר וללכת לבד

• הוא ישן צהריים?
    אם לא- זו שנה ראשונה שהוא לא ישן צהריים?

יכול להיות שהוא מגיע לשינה מאוד עייף וישן חזק מאוד
    תקדימי לו את שעת השינה - אצלנו זה עשה פלאים!!!

אל תעירי אותו בלילה לפיפי - זה אומר שהאחריות עברה ממנו אליך ולא עשית בזה כלום...
  • גם עם הבן שלי היה לנו קשה לגמול אותו בלילה, יש ילדים שפשוט קשה להם יותר.

העצה שלי- אל תדברי איתו על זה, אני יודעת שזה קשה. לא לכעוס אך גם לא ההפך. פשוט לעזור לו להתארגן. אני מציאה לך לא להעיר אותו אם הוא עושה פיפי אלא לחכות שזה לא יהיה לו נעים ואז לעזור לו. לדעתי הוא עדיין קטן בשביל טיפול, תני לו את הזמן. בהצלחה!

משהו לא קשור- איך הצלחת לראות את פרק 13 באנטומיה זה כותב לי שהעבירו את הפרק.

• יפית - זה לא יקרה הוא לא יתרגל לקום לבד. מניסיון...
    הדס מה שאת אומרת הגיוני אבל הילדים שלי נשפכים גם ככה ב7 בערב לפעמים אפילו קודם ו20 שניות אחרי ששחר במיטה הוא נירדם עד הבוקר. אני לא יכולהל השכיב אותו לישון ב6
  • אם הוא מתאכזב (קצת) זה סימן טוב. זה אומר שעדיין יש לו רצון להצליח.
    שאכפת לו.
    בהצלחה!!
    מקווה שכבר קנית מייבש...

• בדיוק כתבתי על מייבש השבוע...................
    עוד אין לי לצערי
  • אולי בבוקר שהוא קם יבש תעשי מזה מסיבה! תספרי לכולם ותקני לו מתנה!

• אל תעירי אותו בלילה!!! אני עשיתי את זה עם אלה וזה אומר שאני הייתי אחראית לפיפי שלה ולא היא

[
    [
  • יונתן היה מרטיב מלא בהתחלה, הוא היה קם כולו רטוב, אבל ידענו שזה היה בגלל שהוא היה שותה מלא מיץ, עד שהחלטנו להפסיק עם המיץ ועברנו למים, זה עשה פלאים!!! היה שותה בדיוק את הכמות שהוא היה צריך ולא יותר, גם לפני השינה נותנים לו קצת לשתות וזהו.

אולי זה גם קשור? אולי הוא שותה הרבה לפני השינה?

רותי
  • אצלינו דווקא יש שיפור בנושא. הורדנו את הפול אפס בלי שתכננו בכלל. קניתי את ה״דריי ניטס״ וזה עשה לה פריחה נוראית על הטוסיק. אז סיכמנו שאני מורידה לה כדי שהפריחה תעבור. סיכמנו גם שאני מעירה אותה בלילה כדי שתעשה פיפי. הפריחה עברה אבל היא רוצה להמשיך עם תחתונים. אני כמובן זורמת איתה.
    בלילות שאני מצליח. לגרום לה לעשות פיפי היא קמה יבשה. לפעמים אני לא מצליחה להעיר אותה ולפעמים אני כבר מביאה אותה לאסלה אבל היא פשוט ישנה עליה ולא מצליחה לעשות. אני לא מתעקשת.
    ואז היא קמה רטובה.
    ויש ימים שאני באה בשעה הקבועה וזה כבר מאוחר מדי.
    אבל עם זאת יש ימים מוצלחים. וזה מכניס לה רוח למפרשים והיא מרגישה את ההקדמות. כל ערב אני מזכירה לה שאני העיר אותה ומלך לעשות פיפי. איזה ערב אחד אבא השכיב אותה לישון ולא אמר לה את זה, אז היא הזכירה לו בעצמה שצריך להעיר אותה בלילה.
    אני יודעת שלא אמורים להעיר בלילה.
    אני יודעת שתיהיה לי בעיה לגמול אותה גם מזה.
    אבל כל עוד זה גורם לה להיות יותר בטוחה בעצמה בנושא ולא להרגיש מאוכזבת מעצמה, אני מרגישה שזה נכון בשבילינו לעשות. ולגבי לגמול אותה גם מזה שאני מעירה אותה - נגיע לגשר נחצה אותו.

אני שמחה שיש לך את בעלך שמעצם היותו גבר פחות נכנס ל״האם השאלה תפגע בו או לא״ ופשוט שואל בתורה ישירה
  • לא מבינה למה את חושבת שצריך טיפול
  • טוב לא קראתי את כל התגובות...
    אם הוא לא רוצה בתוקף...פשוט תזרמי איתו
  • מה עם הרגלי השתיה שלו לפני השינה ?
    אני לא מכירה את כל הסיפור שלך אבל אני לא נותנת להם לשתות מתוק לפני השינה אלא רק מים וזה עוזזר .
    בנוסף אני דואגכת שהם ישתו במהלך היום ולפני השינה אני ממעיטה את הכמויות כמובן שאני לא אתן לו ללכת לישון צמא או רעב .
    בנוסף הייתי לוקחת אותו לפני שאני הולכת לישון לשירותים .
    וגם דואגת לשהוא לבוש הייטב כי לפעמים הם מרטיבים בגלל הקור .

תהיי סבלנית עד כמה שאפשר בסוף הוא ייגמל .

http://www.f2h.co.il/1848034048453
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה