ממליצה לכן בחום -לורה סוויסרה חנות מפעל באשקלון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    הייתי היום בחנות מפעל של לורה סוויסרה באשקלון
    אני ממליצה לכל מי שצריכה מגבות, מצעים וילונות וכו להגיע ולקנות שם
    אתן יכולות גם להתקשר ולהזמין בטלפון כי שעות העבודה של החנות ממש בעייתיות
    יש להם אחלה מבצע של סט מצעים + וולן + וילון + שק טיטולים + מזרון שידה ב 429 ש"ח - וזה סוג א !! אבל מהסטים שהם במבצע !
    אני אישית המרתי חלק מהדברים ולקחתי סט מצעים + וולן+ מזרון שידה ארוך יותר של מטר+ סל כביסה + חיתול אקולוגי ושילמתי 429 ש"ח
    בנוסף לקחתי מגבת עם סקוטץ, מחזיק גרביים, 3 סדיניות מפלנל, וגם מן מזרון כזה חמוד שמחוברת אליו כרית ושמיכה שאפשר לעטוף את הילד ולשים את זה בעגלה
    והכל הכל הכל יחד (עם המבצע של 429 ש"ח ) עלה לי 679 ש"ח

אז סתם רציתי לשתף אתכן, אם אתן צריכות אז אני חושבת שממש כדאי

הלן
6 תגובות
עמוד 1
  • הלן תודה מאמי
  • הם נמצאים באשקלון ברחוב הנגר. את יכולה למצוא את הטלפון באינטרנט...

• אני גם עשיתי את הקנייה שם, בסוף חודש 9

• מחזיק גרביים זה דבר ממש טוב לילדים שאוהבים להוריד גרביים כמו הבת שלי.
    http://www.mako.co.il/home-family-family_products/Article-4009561611e9431006.htm
    והחיתול האקולוגי זה חיתול בד רב פעמי, במקום החיתולים החד פעמיים דמוי האגיס פאמפרס טיטולים ובעצם מה שאנחנו מכירים היום בשוק המון.

דברו איתי בפייסבוק

• אלה,אין עלייך!!!!!!!!!!!!!!!

• היי בננות
    החנות נמצאת באשקלון ברחוב הנגר 1
    הטלפון שם הוא : 08-6722530 או 08-6725105

המחזיק גרביים כמיו שאלה אמרה טוב כדי להחזיק גרביים או את האוברול המלא שלא יזוז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה