עדכון אחרי רופא... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום הייתי במעקב גדילה אצל הרופא... ואשמח לשתף אתכן , יפות שלי!
    ברוך השם הכל תקין (בלי עין הרע)
    בהודעה קודמת עדכנתי שעשיתי הזמנה חלקית חלקית היום (עגלה, סלקל, אמבטיה, והשאר בהמשך נקנה)...

הרופא אמר שכפי שזה נראה כרגע אני הולכת שוב על קיחסרי (היא שוב במצג עכוז אין לי מקום הרבה, יש לי צורה מסוימת של רחם אני לא אכנס לזה וזה עושה לי בעיות אז כנראה שאני שוב הולכת על קיסרי...)
    היה מאוד כיף לראות את הנסיכה שלי!

אני שוב מתה מכאבי שיניים ומחר בפעם מי יודע כמה הולכת לרופא וכנראה שהולכת לעקור שן :( אמאלהההההההההההההההההה אבל הכאב בלתי נסבל אני כבר אחרי 3 אקמולים.

אוהבת אתכן מאוד מאוד מאוד!
    חג פורים שמח!!!
    [center]
9 תגובות
עמוד 1
  • איך אני שמחה שהכל תקין.......
    שימשיך ככה

• אמן ואמן וגם אצלך נשמה שלי!!!
    ובכלל לא אמרנו אבל היה תענוג לדבר איתך סוף סוף בטלפון!!! את מקסימה!!

[center]
  • אני מתרגשת אתך בובה! איזה כיף!!!

קיסרי או רגיל רק שתצאי בידיים מלאות אמן

• שיהיה המשך הריון קל ותקין ומי ייתן וכאבי השיניים יעזבו אותך כבר במנוחה!!
  • תודה רבה ותודה לאל...

אבל בננות אין כזה דבר, וואו איזה כאבבבבבבבבבבבבבב..
    פשוט מטפסת על קירות, איזה כאב אלוהים שיגיע כבר בוקר אולי אפשר לעשות משהו, אני לא יכולה לישון יש לי כאבי תופת... כל היום על אקמול והרופא שלי רק בצהרים, אלוהים תעשה ררק שאוכל להקדים את התור או שיגיע כבר צהרים לא יכולה לסבול את זה יותר!!!
    [center]
  • העיקר שהכל בסדר!!!

• ברוך השם שהכל תקין...
  • שמחה שהכל תקין
    תרגישי טוב
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • בדרך לרופא שיניים עם כאבים עזים. חיה מאקמול לאקמול בא לי לטפס על קירות מרוב כאב ולמרות לעצמי שיערות מרוב שכואב.. מקווה שהכל יהיה בסדר...
    [center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה