מה קורה איתי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    ביום שישי הייתי אמורה לקבל מחזור ובמקום זאת נתקלתי בהפרשות צמיגיות.המחזור לא הגיע ואני ממש שמחתי! ביום ראשון היה לי דימום חלש של יום אחד והוא הפסיק. עכשיו כבר יומיים שאני סובלת מכאבי ראש (כמו מגרינה) . מישהי יכולה להגיד לי מה זה היה? האם זה נחשב כמחזור?
    היום (יום שלישי) עשיתי בדיקה ביתית ויצא שלילי... :(

מיואשת בטירוף ובעיקר מבולבלת.
14 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה ,ובשורות טובות ,כתבתי לך למעלה בתגובה שלי.
  • הייתי אצל רופא היום הוא המליץ על סקירת אגן ומעקב זקיקים(בגלל הכתמות שלי ומחזור קצר שיש לי מאז הגרידה) מה אצלך מה חדש ?
  • היי
    בארה"ב יש להם שיטה קצת אחרת...
    הצלחתי לקבוע תור לעוד שבועיים (הכי קרוב)
    אם עד אז אני אגלה שאני בהריון אוכל להתקשר שוב והם יקדימו לי את התור.
    רק רופא מחליט אם לעשות בדיקת דם או לא... ככה שיהיו לי חדשות רק עוד שבועיים.

שמרי על קשר... והמום בריאות והצלחה :)
  • בטח מאמי נשמור על קשר ,אבל איך תגלי על הריון דרך בדיקה ביתית ?? אם את לא יכולה לעשות בדיקת דם,איזה קטע לחכות כל כך הרבה ,מאחלת לך הרבה סובלנות וכמובן בשורה משמחת בהקדם ,בעזרת השם בקרוב אצלי,כתבתי לך שאני צריכה לעשות כמה בדיקות עם הבלאגן שלי עם מחזור,מקווה לתוצאות טובות של בדיקות וחודש מוצלח.
  • חשבתי לעשות שוב בדיקה ביתית עוד יומיים...
    למרות שלדעתי הבדיקה הייתה אמורה לזהות כבר.
    אם היא לא זיהתה זה כנראה באמת לא הריון וסתם המחזור שלי נעלם...
  • אל תחשבי ככה שלילי אולי פשוט הריון צעיר והבדיקה לא מזהה עדיין אותו,בהצלחה ובשורות טובות .
  • עכשיו השעה אצלי 22:00 בלילה
    הלכתי לשירותים ואחרי כמעט 3 ימים שיצא לי נקי
    יצא לי עכשיו דימום / הפרשה חומה, נראה כבר יותר כמו מחזור שנזכר להגיע
    שמתי טמפון ללילה... נראה מה יהיה בבוקר.

• מחזיקה לך אצבעות,אצלי גם בלאגן אתמול בבוקר היתה הפרשה חומה כהה,אחר-כך כל היום נקי בלילה כלום היום קצת דם בניגוב שמתי תחבושת יותר גדולה הלכתי למספרה צבעתי את שיער בא לי לצאת מדאון הזה חודשיים כבר לא צבעתי עכשיו חזרתי וחוץ מהכתם חום אין כלום בקיצור הבלאגן חוגג(המליצו לי לעשות שוב בדיקת הריון לפני שאני אולכת ביום ראשון לסקירת אגן כדי לשלול הריון) אני סקפטית גבי הריון אין סימפטומים חוץ כאב ראש (המזג אויר בארץ מה זה חמים) וגם הייתי אתמול אצל רופא והוא עה לי בדיקה גנקלוגית נו את יודעת אם מכשיר פלסתיק שפותח צוואר הרחם לא נראה אם היה הריון הוא שורד בדיקה פולשנית כזאת מחר אני אבדוק שוב ליתר ביטחון אבל אין הריון זה בטוח ואת תעקבי אולי בסוף זה לא יתפתח לדימום אי אפשר לדעת. רציתי לברך אותך ליום האישה בנלאומי.
  • היי, יום אישה שמח גם לך!!!!!!!!!! חשבתי שכאן בארה"ב ירגישו את זה יותר... אבל הייתי בכמה חנויות ולא היה שום מבצע, הם עסוקים בארנבים של הפסחא והביצים בכל מקום.

אני קיבלתי באופן וודאי, רק מקווה שהכל יגמר תוך שבוע כי אני נוסעת לחופשה...
    לפחות אוכל לשתות מרטיני על החוף...
    זה מחזור ממש כואב, בבטן ובראש. לא כייף ממש....

בעוד שבועיים יש לי בדיקה אצל רופא לברר למה מחזור לא סדיר ומה אפשר לעשות...

זה כזה מבאס, פתאום לכל מקום שאת הולכת יש נשים הרות או תינוקות, גם אני רוצה!!!

אבל את, יכולה להיות אופטימית לעוד כמה ימים , מי יודע אולי יפול הפור בפורים...
  • אוי הצערתי לשמוע חשבתי כבר שתבשרי אותי בבשורה טובה,קודם כל תודה לך התמיכה ועידוד שלך לגבי לא בדקתי אבל אין הריון בטוח אתמול קיבלתי תשובות של בדיקות ,לפני מה שהבנתי הורמונים בסדר (עוד לא הייתי אצל רופא) אבל מה שהבנתי לפי בדיקות שאין הריון,טוב נתחיל לטפל בעצמי שבעזרת השם נתבשר בבשורה משמחת בסוף חודש זה.עוד אתמול גיליתי שרופא שיתחיל לטפל בי עובר לרחובות עד שעברתי אליו מרופא האדיש שלי שבכלל לא היה עוזר לי גם הוא בורח לי לך מאמי אני מאחלת המון המון הצלחה בחודש זה ,תסעי,תהני לך מה לעשות כנראה דרכינו לבייבי קצת מתארכת .טוב נשתדל ליהות אופטימים.
  • היי מרגו,
    רציתי לשאול מי הרופא שלך שעבר לרחובות?? פרטי או של קופ"ח? והאם היית מרוצה ממנו?
  • היי הדס הוא עובד דרך כללית לא פרטי הוא עבד רמלה ו עכשיו מעבירים אותו לרחובות ,אני מכירה אותו הרבה זמן עוד אם הריון ראשון שלי לפני 13 שנה ,פשוט עזבתי אותו לתקופה והייתי אצל רופא אחר אדיש
    (לפני 3 חודשים עברתי גרידה)ועכשיו כשחזרתי אליו הוא עובר לרחובות קוראים לו איזיקסון איליה .
  • שבוע טובבב
    מרגו תודה יקירתיי
  • בכיף מאמי בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה