גמילה- דעתכם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

13 תגובות
עמוד 1
  • סבלנות סבלנות סבלנות וסבלנות.
    גם אנחנו בשנה שעברה כשגמלנו את שקד כבר היתה בת שלוש
  • לגבי לשאול כל חצי שעה - יונתן הפסיק לפספס כשאנחנו הפסקנו לשאול אותו כל חצי שעה אם הוא צריך פיפי - אז אולי זה יעזור.
    תנסי לתמרץ אותה בכולל - כל פעם שתעשי פיפי תקבלי מדבקה.

לגבי אסלות ציבוריות - אני זוכרת שבתקופתו מירית (שגרה בקנדה) שמה קישור של סיר נייד. אולי תנסי את זה.

בהצלחה
  • להפסיק לשאול אותה! הרי היא ממילא מפספסת, היא צריכה לקחת אחריות.
    אני יודעת שזה מעצבן, אבל קחי אוויר זה יעבור.
    פספוס אחד ביום זה לא נורא.
    את יכולה מדי פעם להכריז שאת הולכת לשירותים זה בדרך כלל גורר "גם אני צריכה.."

לגבי הבחוץ- לקחת בגדים להחלפה, לא להפציר לא לשאול לא כלום.
    פספסה? להחליף לה בלי לדבר על זה.
    זה תקופה, היא צריכה ללמוד לקחת אחריות על הפיפי שלה.
    היא יודעת שאת שם בשביל לעזור אבל ככל שאת מעורבת יותר היא לוקחת יותר אחורה.
    זה כבר לא הגמילה שלה אלא שלך...

חיבוקים!!!

[
    [
  • מסכימה עם זוהר
    ורוצה להוסיף-אצלי הקטנה (בת שלוש) לא פספסה בככל,אולי פעם אחת שהתחלנו גמילה,ומהלילה השני גם ישנה בלי טיטול.
    א ב ל בכל תקופה של שינויים היא מתחילה לפספס חופשי,בתחילת השנה בגן,אחרי החופשים,שעברנו דירה...בקיצור יכול להיות שהשינויים משפיעים עליה עכשיו(ויכול להיות שלא וזה באמת "משעמם" אותה...)
    חוץ מהרבה סבלנות,אין מה לעשות.
    לגבי אסלות ציבוריות,אני נותנת לבנות לעמוד על האסלה,עם הרגליים בחלק שקרוב לניאגרה,עם הגב אלי,ואני מחזיקה אותן באויר-כמו שעושים בטבע.
    ככה הן לא נוגעות באסלה ומצד שני אם אנחנו בקניון או משהו כזה אני לא צריכה לרוץ החוצה לחפש פינה....
  • לדעתי תציעי לה פרס כל פעם שהיא יושבת באסלה
    אני עשיתי ככה -פיפי =1 M&M
  • נגל'ה

אני מסכימה עם זוהר
  • לא קראתי את התגובות אז אולי אני חוזרת על מה שנאמר.
    נראה לי זה איזשהו שלב כתוצאה מהמעבר שלכם. להזכיר במשך היום זה מהקביל של להעיר בלילה. אז דבר ראשון זה להפסיק להזכיר... ולהעביר את האחריות אליה.

אסלות ציבוריות? היא צודקת זה באמת פיכסה מזל שיש לי בנים.
    תסתובבי עם סיר ככה אני הייתי עושה במקומך....
  • עידן לא סובל שירותים ציבוריים... כמוני
  • לזרום איתה ולא להגיד כלום
    לקחת בגדים להחלפה וגם אז לא להגיד כלום
    זה יעבור לה כי זה יבוא ממנה
    אולי כל השינוי החדש של המעבר לבית חדש, ארץ חדשה קצת גרם לה להססנות..

בהצלחה
  • גם לגדולה שלי הייתה בעיה לעשות פיפי מחוץ לבית.
    אז היה לנו ישבנון קטן איתנו תמיד, והמצאנו שיר מפגר כדי "להרגיע" את הפיפי שיצא, השיר בעצם הרגיע והצחיק אותה כך שהלך יותר בקלות.

• זה באמת בעייתי בגלל השטיח...

• אוי זה מגניב הסיר הזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה