מי שיודעת לגביי צהרון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אם אני מחליטה לא לשים בצהרון את הילדה (כי אני מסיימת מוקדם לעבוד ואני יכולה להספיק לקחת אותה ב 2 ), אני יכולה לשנות את זה באמצע השנה?

לדוגמא, הבנתי שכשיש שביתות אין גן אבל יש צהרון, אני יכולה להחליט שאני פתאום רוצה לשלם על הימים האלו וכן להשאיר אותה?
    או בחופשות של החגים?
    ובחופש הגדול? הבנתי שרק מי שבצהרון יכול להיות בקיטנה, אפשר להרשם לזה גם מבלי להיות קבועים בצהרון?

זה אחת ההתלבטויות הגדולות שלי בין 2 גנים שאנחנו צריכים לבחור ( ההרשמה אצלנו התחילה עכשיו) גן אחד עם צהרון והשני בלי.. ( מעדיפה את הגן שהוא בלי צהרון כי הוא קרוב אליי לבית ונחשב יותר דתי מהגן הראשון, כמה מהילדים בגן שלה עכשיו נרשמים לגן הזה..)

מקווה שהבנתם למה התכוונתי..

[/url
9 תגובות
עמוד 1
  • לא... אי אפשר לעשות את..
    גם אני רציתי
  • ברור שאי אפשר....תארי לי כל הורה יתחיל עם הבקשות שלו....

מה שכן - אין כמו צהרון בעייני. למי שעובדת - זה מקל בהמון מקרים, ימים רגילים של חופש, כמו היום למשל, הם לומדים רגיל
    פייס: ortal_hori

• תודה מתוקות!!

[/url
  • היי
    אצלנו בראשון לציון כן אפשר אם רשמת לצהרון והילד/ה נמצאים בצהרון את יכולה להפסיק את ההתקשרות איתם להודיע להם את צריכה לתת להם איזה שבועיים מראש משהו כזה.
    ואם את רוצה להשים את הילד/ה בצהרון בימי חופשה את יכולה אם יש מקום בצהרון זאת אומרת שהצהרון לא מלא 35 ילדים ואז את משלמת לפי ימים אני עשיתי את זה.
    ולגבי הקייטנות אני שמתי בחופש הגדול בזמנו גם את ליה וגם את אביאל שהם לא ילדי צהרון בקייטנות היה מקום.

• נעלמה לי התשובה שלי

• וואי מעולה

[/url
  • תבררי אצלינו כן אפשר
  • בעיקרון את יכולה להוציא אותה במהלך השנה
    אך לא תקבלי החזרים על דמי רישום וכו'

• אם מדובר בצהרון עירייה את לא יכולה להכניס מתי שבא לך...
    את יכולה להוציא עד אפריל בערך ואם אחרי את נקנסת
    בסכום שנקבע מראש בחוזה.
    כשיש שביתה אין צהרון עירייה. רק מהשעה 14 עד 17.
    בחגים יש צהרון עד 14 או 16 ולא מעבר
    מתחיל יום ב 7 וחצי ...

אצלי הם בצהרון כבר שנה שנייה ....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה