הריון לאחר 2 גרדות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות, בוקר טוב,

אני חוזרת לכאן אחרי תקופת התאוששות (עברתי שתי גרידות עכב עובר שאיבד דופק, ועובר שלא התפתח), ולהפתעתי, אתמול עשיתי בדיקת הריון ויצא חיובי....!!!
    כל כך שמחתי, כי האמת שאני ובעלי אמרנו, יאללה, ננסה (אחרי שסוף סוף הגיע המחזור...) וממש לא האמנתי שזה יקלט כל כך מהר.

ביום א' אלך לבדיקת בטא...

יחד עם השמחה אני כל כך פוחדת... תוהה האם הפעם יהיה בסדר... משתדלת להגיד לחשוב מחשבות חיוביות, אבל בגלל ההיסטוריה, יש חששות, שכנראה ילכו איתי עוד תקופה... הלוואי אלוהים שתשמור לי על ההריון היקר הזה!!!!!!!!!!!!!

יש לי שני ילדים מקסימים בבית ואני כל כך רוצה תוספת קטנה וברוכה למשפחה..

בנות, אני מאחלת לכולכן המון הצלחה... שהחודש יהיה החודש של כולן... כי כשנכנס אדר מרבין בשמחה

עדי
19 תגובות
עמוד 1
  • היי עדי

שמחה שאת בהריון
    המון המון בהצלחה .
    תהיי בקשר עם הרופא שלך
    שיתן לך תמיכה של פרוגרסטרון .
    זה יעזור להתפתחות .

המון בהצלחה
  • היי
    גם אני עברתי 2 הפלות -אחת טבעית ואחת גרידא עקב עובר ללא דופק
    קיבלתי מחזור ואני מאוד מאוד חוששת לנסות שוב

הבעייתיות הינה שהרופאים לא מגדירים את זה כבעיה אלא אם עברת 3 הפלות רצופות
    [url=http://www.glitterfly.com]
  • חברות

תעשו בדיקה לקרישיות יתר
    ובתחילת ההריון תקחו תמיכה
    זה עוזר .
    אני בעד להתייעץ עם רופא מומחה !
    חס ושלום שלא יקרה לאף אחת עוול כזה !!!
  • הי, קראתי את תוכן הודעתך ואני כה מזדהה איתך, אני עברתי גם כן 2 גרידות מאותן הסיבות שלך ופעם שלישית עזר לי הציטוטק מאותן הסיבות, עם כל זה רופא הנשים אמר לי שאין בעיה, לא קיבלתי את זה], החלטתי לפנות לרופא אחר שהוא מומחה לפוריות ד"ר רבינזון שמו, והוא פשוט המלאך ששלח אליי ה', כשבועיים לאחר מעקב של הרופא (עם מעקב זקיקים וכו') הריתי, ומיד הוא נתן לי להזריק בכל יום זריקת קלקסן שמונעת הפלות, ברוך ה' אני בהמשך ההריון בלי עין הרע, עברתי את השבוע שבו היו קורות לי ההפלות. בהצלחה.
  • הי זהבית,

תודה על התמיכה... בעיקרון עשיתי בדיקת בטא ביום א', יצא 2,032... היום עשיתי שוב כדי לראות הכפלה ואני מחכה לתוצאות (יהיו רק אחה"צ)... אוף, מתפללת שהפעם יהיה בסדר....
    ביום ה' יש לי תור לרופא שלי שיחליט האם לתת לי תמיכה או לא...
    בכל מקרה אני כל כך חוששת... לא רוצה עדיין לשמוח אבל מרגישה שהפעם יהיה טוב!!!!!!!! אמן אמן אמן !!!!!!!!!!!!!
  • זהבית , היי קראתי מה שכתבת.

אני גם עברתי הפלת ציצטוטק בשבוע 19 לפני כ 4 חודשים .

מה הכוונה שרשמת "הפלת ציצטוטק עזרה לי " ?

ענבל
  • כוונתי היא שקיבלתי כפי שאת בוודאי יודעת 4 כדורי ציטוטק בהחדרה נרתיקית וכעבור כיום כל התוכן יצא לי ממש במקלחת, מבהיל מאוד ומצד אחר משמח מאחר ולא הייתי צריכה לעבור שוב את הסיוט של הגרידה (כבר עברתי את זה פעמיים וזה ממש הספיק לי....) בהצלחה בהמשך.
  • אגב עדי, עם בטא כמו שלך התחלתי את ההריון שהתברר הריון תאומים... בקרוב אצלך, שימי לב לא בהכרח....
  • זהבית , גם אני עברתי בדיוק את התהליך שסיפרת פה. רק ש-לי זה יצא בבית חולים ואז עברתי גרידה כי זה היה שבוע מתקדם.

לא נתחתי את העובר , הרופאה שלי אמרה לי בגלל שזה הריון ראשון והפלה ראשונה זה קורה.

ולא חוקרים ,קרישיות יתר וכאלה.

מה לך אמרו ?

ענבל
  • שיהיה לך הרבה בהצלחה
    מחזיקה לך אצבעות שהכל יעבור בשלום
    ושיהיה לך הריון קל ותקין

אולי בשביל הנפש כדי להרגע תנסי לעשות דיקור סיני או כל דבר אחר שירגיע אותך.
    [url=http://www.glitterfly.com]
  • הי עדי, זה נכון שלא בודקים את העוברים לאחר גרידה אלא רק לאחר גרידה שלישית וגם זה לא כל הזמן, במקרה שלך זה די שכיח שכל אשה שניה עוברת הפלה כזו או אחרת, מה שכן, אני מיוזמתי פניתי לרופא הנשים החדש שאליו עברתי וביקשתי ממנו לבצע טרימבופיליה שזה בדיקת קרישיות יתר והסתבר שהכל בסדר וייתכן מאוד שמדובר בחוסר מזל, רפואית זה נובע מכך שהגוף דוחה את הגוף הזר (העובר במקרה הזה) שהוא לא רגיל אליו ולא יכול לספק לו צרכים מעבר למה שהוא מספק לגוף האשה, מבחינת הדת אלו הן נשמות שבאו לעולם לתקן את עצמן ואשה שזכתה לכך אשריה, אז את תיקחי איזה כיוון שאת רוצה (את יכולה גם את שניהם....) בהצלחה בעזרת השם וישועתו, ודעי דבר נוסף: ישועת ה' כהרף עין.
  • תודה רבה רבה , בשורות טובות
  • הי זהבית וענבל,

טוב אז אתמול 13/3 הבטא היתה 4,372 (ב- 11/3 הבטא היתה 2,032)... נראה בסדר... מחר, יום ה' יש לי בדיקה אצל הרופא... מתפללת...
    תודה על התמיכה ואני מאחלת לכן המון אושר בריאות והצלחה, ושיהיה רק טוב...
  • בהצלחה ענקית עדי ובשורות טובות
  • שיהיה בהצלחה!!!!!

ממש שמחה בשבילך :)

• היי, עדי, ממש שמחה לקרוא את 2 השורות המפתיעות והמשמחות כאחד, כיף גדול, שיהיה בשעה טובה ומוצלחת, עצה: מה שפחות לומר לסובבים אותך, זה פשוט לא טוב, מה שנסתר ואינו גלוי יש בו ברכה, אשמח אם תמשיכי לעדכן בהמשך, וכמובן רק בבשורות טובות ובישועת ה' וגואלו.ץץץ
  • בנות מאחלת לכן בשורות טובות
    ורק הצלחות !
    אני בעד שכשלא הולך עם רופא אחד
    מנסים רופא אחר
    רק בשביל להבין איפה הבעיה
    מחוות דעת שונה .
    אני אחרי הריון מחוץ לרחם שאותו גילו
    רק בשבוע שמונה מחדל של הרופאה שלח ואז החלפתי רופא
    ועכשיו טפו טפו !!!
  • בנות!!!!!!!!!!!! בוקר טוב!!!!!!!!!

היום אחה"צ יש לי תור לרופא... אני כל כך מקווה שהוא יראה לפחות שק הריון (לפי מחשבון הריון אני בשבוע 5+0, רק השאלה אם לא היה ביוץ מאוחר ואז אני פחות..., זה גבולי מאוד...) אבל בעיקר אני הולכת על מנת שיחליט האם עלי לקבל תמיכה להריון...
    איך אני מחזיקה מעמד??? אלוהים היקר שבשמיים, תעשה שיהיה טוב............
  • נו, עדי, מה קורה, שמחי אותנו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה