נוטרמיגן - מישהי מכירה ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שהיינו מאושפזים בבית חולים עקב רגישות לחלב ונסיונות שלי להפסיק להניק ולתת מטרנה וסימילאק - הרופאה רשמה לנו נוטרמיגן. אני נורא רוצה להפסיק להניק אבל חוששת לבסס את הת**** שלו רק על זה. הוא בן 3 חודשים. מישהי ניסתה ?
14 תגובות
עמוד 1
  • חברה שלי נותנת לבן שלה בעקבות בעיות התמ"ל השונים.
    מאוד מרוצה

• נועה שלי אכלה את זה מגיל 4 חודשים ועד לפני חודש
    שהפסיקה בכלל עם הדייסות
  • אחי הוא בחור בן 20 בערך שהיה אוכל 5 שנים ברצף את זה... הוא היה רגיש למוצרי חלב בצורה ממש זוועתית של הקאות, חום, שלשולים, אשפוזים בבית חולים ומה עוד לא... עד שגילו את זה שהוא רגיש, יצאה לאמא שלי הנשמה (פעם הרפואה היתה לא כמו שכיום, אז לקח להם המון זמן לדעת את מקור הבעיה)
    אני רק זוכרת שאמא שלי היתה אומרת שבעבר היה לזה ריח מזעזע והיה מאוד יקר, כיום אין לי מושג, אבל מאמינה שיש המון ילדים בעולם שרגישים לחלב ואוכלים את זה...
    אחי כיום בחור חסון, חזק ובריא ב"ה כך שבו זה לא פגע לרעה ולא אמור לפגוע באף אחד... להיפך, רק להיטיב ולעזור בת**** בריאה ותקינה.

• היי נועה

חברה שלי גם משתמשת בזה לטענתה זה לא טעים והבייבי שלה לא היה מוכן לשתות את זה. אז היא עשתה את זה בשלבים- בהתחלה הייתה שמה בבקבוק רוב של חלב אם שאוב וקצת מהתחליב וכל שבוע היא הורידה מהחלב אם עד שנשאר רק מהתחליף.

התחליף די יקר משהו כמו 60 ש"ח לקופסא של 400 גרם והבעיה היא שבגלל שזה עם מרשם אין אף עם מבצעים....

סורי מתוקה אני רק מנסה לעזור - אני בטוחה שאת לא נמצאת במקום קל
    מחזקת את ידייך ומאחלת לכם המון בריאות.

אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לחבר אותך עם חברה שלי היא תעזור בכיף.

• תבדקי קיימת השתתפות מקופת החולים.

• אז באמת כמו שהבנות אמרו....

400 גרם עולה 63 ש"ח רק עם מרשם...
    בלי מרשם 400 גר' עולה 120 ש"ח...
  • אני מממש לא אהבתי את התחליף הזה נתנו לשי-אל כשהתגלה אצלה רגישות לחלב והיא בקושי אכלה מיזה...וגם בת של חברה שלי...

וזה גם ממש יקר

• טוב אז אני אלופה בזה- הבת שלי היתה "אוכלת" את זה או יותר נכון לא אוכלת.
    זה אוכל זוועתייייייייייייייייייייייייייייייייי, מלוח מי שרוצה לטעום, הייתי דוחפת בו ים סוכר או שוקולית והילדה לא היתה מוכנה לטעום!
    אצלי פשוט סתם נתנו לי את זה בגלל רופא דביל שהחליט שהילדה אלרגית

• זה אכן יקר, אך זו לא הבעיה. בסופו של דבר הוא הסכים לשתות את זה ושותה את זה יפה. אני שואלת כי אני מהססת אם לתת רק את זה מגיל שלושה חודשים, כשהת**** מתבססת רק על זה ! אני רגילה להניק וזה די מליחץ אותי.
    ד"א, למי שהתנסה ברגישות לחלב, זה עבר...?
  • היי נתתי לבת שלי עקב ריפלוקס וממש לא אהבתי.. יש לי 3 חבילות למסירה אם את רוצה.....
    הן סתם יושבות אצלי חבל על הכסף....
    את מבאר שבע לא?..
    אם כן ותרצי אני יוכל להביא לך בשישי הבא אני באה לדרום

• קפיץ קפוץ....:)

• היי הריונית, רק עכשיו ראיתי... אני אשמח אם תוכלי להעביר אליי. בטח עכשיו זה כבר מאוחר...
    אנחנו חווים כרגע קפיצת גדילה, או שאען לי מספיק חלב או שאני כבר לא יודעת מה... בכל מקרה התחלתח להאכיל יותר ויותר נוטרמיגן בבקבוק ונראה לי שנמשיך עם זה. נכון הוא מסריח (אבל ממש) אבל הוא מקבל אותו יפה.
    תודה
  • היי נועה לא מאוחר כלל רשמי לי מייל ונדבר בטלפון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה