נוטרמיגן - מישהי ניסתה ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שהיינו מאושפזים בבית חולים עקב רגישות לחלב ונסיונות שלי להפסיק להניק ולתת מטרנה וסימילאק - הרופאה רשמה לנו נוטרמיגן. אני נורא רוצה להפסיק להניק אבל חוששת לבסס את הת**** שלו רק על זה. הוא בן 3 חודשים. מישהי ניסתה ?
5 תגובות
עמוד 1
  • כמה אחיינים שלי גדלו על זה. אין לך מה לחשוש הוא תמ"ל שמכעל את כל הויטמינים הנחוצים ע"פ משרד הבריאות. תרגישו טוב.

• בטח.אחרי שהפסקתי להניק את הגדולה שלי התברר שהיא רגישה לחלבון חלב..וגם לתמ"ל הצמחי לסויה להכל!!!!!!!!!
    אז רשמו לנו נוטרמיגן והיא אכלה את זה במשך שנה עד שנגמלה..זה התמ"ל הכי הכי טוב שיש ....הוא גם יקר בהתאמה אבל שטויות
    אל תחששי המוני ילדים גדלים על זה , זה פשוט חלבונים שכבר פירקו אותם כך שאין תהליך של פירוק החלבון בגוף הילד...זה תמל מצוין
  • רשמו לנו את זה למיכל. היא לא הסכימה להכניס את זה לפה אפילו...
    כמה שניסיתי, לא הצלחנו. תינוקת בת 3 חודשים פשוט סירבה לאכול

• אני לא חושבת שאת צריכה לחשוש, הבנתי שמי שיש לו רגישות לחלב זו פורמולה מצויינת. אם לא תראי שיפור ולא יהיה אבחון מדוייק נסי פורמולה עם פחמימות מורכבות, זה לרב מיטיב עם הקטנטנים שלא מאובחנת רגישות ספציפית לחלב אבל הסימילאק למיניהם לא ממש עושה להם טוב.
    בכל מקרה תתני צ'אנס לנורימיגון...
    וחג שמח :)
  • אני ניסתי את כל הפורמולות בשוק לצערי על אברהם

עצה שלי לאלרגים לחלב היא מטרנה צמחית זה הדבר שהכי עזר
    נוטרמיגן יעזור רק אם זה קר אם זה חם אז זה לא עושה את העבודה שלו ולא עוזר

אם יש לך שאלות את מוזמנת לשאול

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה