די אני מתה איזה קטע מרגש היה לי עם להב עכשיו - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היה במבי בערוץ דיסני ג'וניור היא ישבה וראתה בכזאת שקיקה עד הקטע הנוראי ושם היא פשוט התחילה לבכות אבל ממש ממש ממש ממשששששששששש לבכות לקח לי מלא זמן להרגיע אותה
7 תגובות
עמוד 1
אויש למה הראית לה?
אני לא מראה להם את הסרט הזה - הוא עצוב נורא פייס: ortal_hori
איזו בובה! איזה רוע לב סיוון
מאז ומעולם, ולא משנה כמה אלפי פעמים ראיתי - אני תמיד בוכה בסרט הזה.
שחר גם ראה פעם אחת , וכל הזמן שואל על אמא ואבא של במבי ולמה אבא שלו לא איתו ואיך אמא שלו נעלמה פתאום
כפרות על הרגישות שיש לה כבר מעכשיו, יפה שלי
איזה מאמיייייייייייייי יאללה תני לה נשיקה ממני
עזבי ילדה, אני לא יכולה לראות את הסרט, אני בוכה כמו מפגרת. אמה ראתה אותו פעם ראשונה לפני שבועיים, היא העבירה לבד את הערוצים ונפלה עליו. אחרי שהיא ממש לא הסכימה להעביר ערוץ פשוט יצאתי מהחדר. אבל היא דווקא הייתה בסדר, בואי נגיד שמסרטים אחרים היא מתרגשת יותר.