רוצה לשתף קצת. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאז האישפוז אני לא חזרתי לעצמי
    אני מקבלת כדורים לדיכאון וחרדות והמצב רוח שלי ממש על הפנים אני יוצאת מתלבשת עובדת, מנסה לעשות את הכל מגיע הערב אני מתחילה להכנס לדיכאון.
    מוצאת את עצמי כל היום מנקה מסדרת לא נחה ובשעה 8 בדרך כלל אני נכנסת לישון ואז בלילה אני מתעוררת מלא פעמים ולא מצליחה להרדם.
    לפני כמה חודשים היה לי קצת בעיות עם הגרוש שלי עברתי פוליגרף בהסכמתי בשל חוב גדול שלו בהוצל"פ והייתי צריכה לעבור שוב את הבדיקה שכן הם לא שאלו את השאלה בדיוק כמו שהרשם רצה, בסוף עשיתי ותודה לאל הגיעו התוצאות, יצא שאני דוברת אמת והוא דובר שקר. חשבתי שאחרי המלחמה הקשה הזאת יהיה לי יותר קל אבל זה לא זה. אני גם לא מבלה יותר, גם האהבה של הריקודים ירדה לי. גם מוטי לא מנסה אפילו להוציא אותי ומסכים לכל מה שאני אומרת, ממש ככה.
    אני לא יודעת מה לעשות ובאמת באמת שמנסה, למזלי שהילדים כבר הרבה יותר בסדר, ואפילו אור ועדן שמים לב שאני לא בסדר. אני מנסה להחזיק את הראש מחוץ למים למען יותם אבל כמה זמן עוד אוכל? כן אני יודעת שיש לי חיים טובים ויש לי ילדים מקסימים ועברתי דברים קשים ואני אחרי אבל לא יודעת מה קורה לי עכשיו.
    רק אותכם אני יכולה לשתף.
    אין לי חשק אפילו להיות עם הבן זוג שלי, וממש בא לי להיפרד ממנו. אין לי סבלנות לכלום בא לי להיות לבד ובשקט.
22 תגובות
עמוד 1
  • נשמה שלי..אני לא יודעת בדיוק מה עבר עליך בתקופה הזאת שאת מספרת עליה..אבל אני חושבת שכדאי לך לפנות לבקשת עזרה..מעבר לזה...אני כאן בשבילך תמיד אם בא לך לפרוק

• מאמי אני לא כל כך בעניינים מה עברת
  • הי סיגלית

• יקירתי

ממש כואב לי לקרוא מה שעובר עלייך
    את חייבת לעצמך עזרה מקצועית , אל תחסכי את זה מימך ...
    את עוברת הרבה וזה לא קל .. אל תעברי את זה לבד
    פה את יכולה לשתף כמה שאת רוצה
    לדעתי עזרה מקצועית תעזור לך הרבה

• יקירה שלי שולחת חיבוק גדול
    את בן אדם כל כך חזק ואמיץ ואני בטוחה שאת תמצאי את הנתיב חזרה לנדוקת אור שממנה תחזרי לעצמך, לחיים, לחייך, להנות.
    אל תעשי את זה בשביל אף אחד רק בשביל עצמך ואז זה כבר יהיה בשביל כולם.

שמחה לקרוא שהחלטת לשתף אותנו- זה ורק זה כבר מעיד שאת בדך הנכונה להחלמה- שולחת מלא קרני שמש שמלטפות ומחממות
    על החתום: תמי הממי (נ.ב. קרדיט ל...)

• שולחת לך
  • שולחת לך
  • בעלי סבל בדיוק כמוך, הוא היה פעיל אבל ראו שאין מישהו מאחורי ההגה.
    הכדורים שקיבל התחילו להשפיע רק אחרי שלושה שבועות.
    תחזיקי מעמד מתוקה, עברת תקופה לא קלה בכלל בלשון המעטה אבל היא מאחורייך!
    תקפידי לקחת את התרופות, תעברי שעה שעה, לא יום יום ותראי שנהיה יותר קל, זה לא קורה מייד אבל זה יבוא, וזה יבוא בבת אחת!

שולחת המון
  • יקירתי

תחזיקי מעמד, לוקח לכדורים זמן להשפיע.

אם אני יכולה לעזור במשהו תתקשרי.

קבלי מיליוני

• את באמת עברת המון דברים ואת אישה חזקה ואני מאמינה שגם עכשיו תמשיכי להיות חזקה, גם בשבילך עצמך וגם בשביל הילדים.

אני שמחתי מאוד לקרוא שהכל טוב עם הילדים

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • תודה לכולכן אתן מדהימות כמו תמיד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה