אוף אני לחוצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד עכשיו הייתי רגועה שהכל בסדר ופתאום בימים האחרונים כאילו בכוונה אנשים מסביב מתחילים להפחיד אותי.או שמספרים פתאום על הפלות שקרו להם בשבוע שלי. או שאני קוראת פה תגובות של בנות שמספרות שיש להן חברות עם תוצאות רעות ועוד כל מיני . ואני הייתי רגועה עד עכשיו . נכנסתי לסרטים עכשיו ואני מתה מפחד שחס וחלילה גם לי יקרה משהו ובא לי לבכות פשוט
10 תגובות
עמוד 1
  • אם נהיה מציאותיים לרגע- בכל העולם קורים דברים פחות נעימים כל הזמן.

זה ממש לא אומר שלך יקרה משהו חס וחלילה.

תזכרי רק שהלחץ לא בריא לבייבי שלך, ואין סיבה שמשהו לא יהיה בסדר אצלך.

תחשבי חיובי- זה מאוד חשוב!!

ואנחנו כאן בשבילך כמובן
  • תודה
  • מאמי לרוב, אם יש דופק בשבוע 8, לרוב, הכל בסדר...

• השקיפות יצאה לי 1:4300 וזה בגלל הגיל שהשתכלל . ובהריון הקודם לפני כמה שנים היה לי כפול . אני יודעת שזה רק בגלל הגיל והרופא אמר שזו תוצאה טובה. בכל זאת עשיתי את הבדיקת דם של יום שאחרי ואני מקווה שהיא לא תוריד לי עוד יותר .
  • מהההההההההההההההההההההההההההה? למה את חושבת על זה???????
    יש מלא זוועות אבל למה להכינס לזה???
    תחשבי טוב יהיה טוב!!!

• דיברתי עכשיו עם החברה שלי שאנחנו ממש קרובות וילדנו בערך ביחד בפעם הקודמת.נרגעתי
  • מאמוש תתעלמי!!!!!
    מכל הנשמות ה"טובות" שתמיד מכירות סיפור על מישהי שמכירה מישהי ועשו לה ככה וככה וככה
    תתעלמי
    תתעלמי
    תתעלמי

הלחץ הזה לא בריא
    תאמיני שהכל יהיה בסדר, גם כשזה לפעמים קשה

תראי שיהיה טוב!
  • מאמי תחשבי חיובי.. הכל יהיה בסדר

• אוי זה נשמע מוכר.
    תתעלמי מסיפורי הזוועה.
    אני לגמריי עם מינה.
    שיהיה המשך הריון קליל עגול ומשעמם!!!
    [

• תחשבי שבשבוע שלך כל האיברים כבר נוצרו והסיכון להפלה יורד דרמתית. אולי מי שקרה לה משהו לא בדקה בשבוע מוקדם מה שלום העובר ולכן פספסה בעיה רצינית בהריון.
    בכל מקרה את כבר בשלב שאפשר לנשום לרווחה. תהני מההריון שלך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה