פרופיל הורמונלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דוקטור ישי אני ובעלי מנסים להיכנס להריון במשך שנה וחצי עשינו כבר חמש הזרעות והזרעה אחת בתוספת של איקקלומין וזריקת אוביטרל. בעלי עשה בדיקת זרע שהייתה תקינה ואני עשיתי צילום רחם והיה תקין אני במעקב זקיקים וכול חודש הרירית מגיע ל 8 וכול חודש הזקיק מגיע ל22 ומחזור כמו שעון כול 28 יום עכשיו החלפתי רופא והוא ביקש שאני יעשה בדיקת פרופיל הורמונלי. יכול להיות ששם באמת תהיה התשובה למה אנחנו לא מצליחים ? אנחנו זוג צעיר בני 27 ומה אתה מציע לעבור להפריה ? תודה שושן
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    למרות שאני מניח שהפרופיל שלך יהיה תקין, זו בדיקה חשובה שהיית צריכה לעשות כבר בהתחלה. אני לא מציע לעבור ישר ל IVF. צריך להמשיך בסבלנות עם איקקלומין והזרעה ואח"כ עם זריקות והזרעה ורק אם לא תצליחי להרות לעבור לIVF.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה