סקר- יציאות של הבעל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

20 תגובות
עמוד 1
  • היי,

בעלולי לא ממש יוצא לבד, למרות שאני מתה לפעמים להעיף אותו מהבית... לא יודעת למה הוא כזה לא חברותי... הבילוי היחיד שלו עם הגברים זה לקניות עם אחיו וחברים :) לבד אני לא יודעת תכלס כי אין לי ממש לאן, ואם יש - אין שום בעיה.
    אנחנו יוצאים בעיקר יחד...
    ולא אין שום בעיה שהגבר יצא לעתיפ לבד, עם החברים... חייבים לשחרר קצת את הרצועה, לא?
  • בגדול אנחנו לא אוהבים לצאת בנפרד,
    בדרך כלל זה אנחנו לבד או אנחנו עם חברים,
    יצא אולי פעמיים שהוא יצא לבד עם חברים ובגדול לא מפריע לי ( תלוי עם מי הוא יוצא)
    אבל בתנאי שזה גברים בלבד אם יש נשים אז אני מצטרפת
    לי יוצא בערך פעם בחודש לצאת לבד עם חברות בלבד 

• סקר מעניין

• בעקרון עדיין אין בנינו הסכם כזה למרות שאמרנו שבעתיד נעשה..(כשיהיו יותר ילדים ב"ה)
    אנחנו עדיין יוצאים מידי פעם אבל בעיקר לקניונים ומסעדות או בתים של חברים כבר לא פאבים למינהם.

לגבי השאלה השניה - יציאות בנפרד , אני חושבת שזה די תורם ודי מתבקש .קצת להיות בנפרד קצת לרכל , להוציא, לשתף עם החברים. לדבר על דברים מעבר לבית , ילדים או מה לעשות מחר.
    בעקרון בעלי לפעמים יוצא להתנדב עם קבוצה שהוא מתנדב בה שנים , זה בילוי מבחניתו.
    אני לעומת זאת אוהבת להיפגש עם חברות בקניון או בבית ( בעיקר שלי) ואין בעיה - יש פרגון מ 2 הצדדים

וברור שלפעמים הזמנים דפוקים וזה לא בטוב... אז מדברים על זה מחליטים מה לעשות....

• בעלי גם סוג של אנטי חברתי.
    הוא לא אוהב לצאת בכלל, גם אין לו יותר מדי חברים.

מצד שני אני מבינה אותו, הוא עובד כ"כ הרבה שעות שלא נשאר לו כוח לכלום.

אני לא יוצאת בערבים לבד. אני מעדיפה להיות עם בעלי, או לצאת איתו
  • שכחתי לציין- שאם אנחנו יוצאים בייחד אז אנחנו כן הולכים לפאבים

• בעלי אף פעם לא יוצא בלעדיי

• נופר נכון תחזינה

• אין לנו איזה הסכם מיוחד הקובע כמה פעמים מי יוצא ועם מי.
    אצלנו המערכת יחסים בנויה על אמון וכבוד. כלומר אני לא אגיד לו מה לעשות ועם מי והיא לא יגיד לי.
    אם הוא רוצה לצאת שיצא - למרות שזה קרה פעם אחת בכל 10 שנות נישואינו שהוא יצא לבד עם חברים (ואני דחפתי אותו לזה).
    אנחנו שנינו לא אוהבים פאבים (חננות לא מעשנים ולא שותים)
    הקיצר אנחנו מהשורצים בבית רוב הזמן.
    [

• לבעלול יש את מוצ"ש לכדורגל עם החברים
    לי יש ימים פה ושם עם חברות, לא משהו קבוע פק"ל
    וכמובן שזה משתנה בהתאם לצורך...

• אמון וכבוד לאורך כל הדרך

• אין חוקים- יוצא שבעלול הולך לחבר איזה פעם בשבועיים. אני לפחות פעם בשבוע נפגשת לקפה עם חברות.

פעם ב בעלול יוצא לשתות בירה עם חברים- הכי מפרגנת

• מיטל - את לא מפגרת.....בגלל זה גם אנחנו לא יוצאים ביחד...
    אני עדיין לא כל כך סומכת על אף אחת שתישמור עליהן...
    אלא אם כן זה אחרי 9 בערב ששתיהן ישנות ורק ל 3 שעות..

ועכשיו לסקר..
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • כשבעלי רוצה הוא יוצא כשאני רוצה אני יוצאת
    וכשאנחנו רוצים אנחנו יוצאים ביחד

• כמעט תמיד אנחנו יוצאים יחד במיוחד אם מדובר בסופש. אבל לפעמים הוא נפגש עם חברים ואני עם חברות, בדרך כלל זה באמצע שבוע....אין לנו משהו קבוע כשמתחשק לו הוא הולך וכשמתחשק לי אני הולכת
    בדרך כלל יוצא לי יותר כי החברות.שלי גרות באשדוד וחברים שלו.בבת ים וחולון.

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • בעלי שונא לצאת. ככה שהוא תמיד בבית איתי, מקסימום פעם בחודש יוצא לשחק פוקר עם חברים או שהם באים אלינו.
    אני לעומת זאת משתדלת לצאת פעם בשבוע-שבועיים עם חברות לקפה או לפעמים אפילו לפאב בסופ"ש.

וליטל, גם אני לא הייתי אף פעם בסרט עם בעלי.

• החצי נוהג לצאת עם חברים ואני אפילו מעודדת את זה- לא בגלל שאני לא רוצה אותו לידי אלא בגלל שזה חשוב גם הלבד.

אני אישית בנאדם שאוהב את הבית לכן, אני פחות יוצאת לבד (אם בכלל).

אנחנו יוצאים הרבה ביחד ועם זוגות אחרים.

לדעתי, צריך ללמוד לשחרר זה עבודה קשה אבל בסופו של דבר זה מאוד משתלם

• האמת שכבר כמה חודשים שלא יצא לנו לצאת ..... חורף אנחנו אוהבים להתקרבל בבית

אבל בקיץ אנחנו יוצאים יחד עם חברים וגם בנפרד כל אחד עם החברים שלו
    החברים שלנו הם בעיקר מהמרכז אז כשאנחנו מגיעים להורים מנצלים בדרך כלל את חמישי ליציאות ..... ככה יש גם מי שישמור על הילדים

אני אוהבת את זה שיש לו חברים משלו :)

• בעלי יוצא מתי שבא לו ואיפה שבא לו , אני לא מתנגדת בד"כ , אם יש משהו ספציפי באותו ערב ( אני לא מרגישה טוב לדוגמא ) אז אני אומרת לו והוא מוותר , הוא תמיד אומר לי שאני אצא גם עם חברות שלי בכיף , פעם אחת אפילו אמר לי למה שלא תסעי עם חברה שלך לחו"ל?
  • אצל לנו אין חוקים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה