אוף... קשה לי להחליט... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• ההורים שלי נתנו לנו לפני כמה חודשים שובר לצימר עם תוקף עד יוני, ורציתי לנצל אותו לפני תחילת הסמסטר ולא יצא כי לבר היו התקפי אסטמה כל שבוע-שבועיים.
    עכשיו שמתחמם זה זמן נהדר לנסוע אבל ככל שבר גדלה נעלם לי האומץ להשאיר אותה לשני לילות עם סבתה.

10 תגובות
עמוד 1
  • אל תדחי את הנסיעה. סעו עכשיו.
    כמה שיותר זמן יעבור יהיה לך יותר קשה להשאיר אותה לבד.
    ולגבי העדפה - נו באמת ברור שבר תעדיף אותך על פני ..... כל אחד בעולם הזה. זה לא אמור להיות שיקול במי תבחרי. תבחרי במי שאת חושבת שתהיה טובה יותר לבר והיא תהנה איתה יותר.
    [

• אני חושבת שאתם צריכים לנסוע, בר תהנה מחברתה של סבתא, ואני גם הייתי הולכת על אופציה של חמתך

• אחלה תקופה לנסיעה!

לכו תהנו- תשאירו אצל חמותך- אני בטוחה שלברוש יהיה כיף!

ומקסימום חמותך לא תמלא הוראות ותדחוף כפית.....

• לדעתי תשאירי את בר אצך חמתך
    אין על סבתא בעולם אני מאוד קשורה לסבא ולסבתא שלי..
    תביני לסבתא שלי יש מום מולד ביד אחת היד שלה סגורה והיא עושה הכל אם עם יד אחת היא טיפלה בי לאורך כל הילדות שלי מגיל חודשיים ויצאתי בסדר גמור

• בטח לנסוע!!!!!
  • לנסוע לנסוע ושוב לנסוע!!!

זה מצוין שיש לך עם מי להשאיר, אצלי למשל אין אופציה כזו.

תשאירי עם מי שלבר יהיה יותר טוב איתה, גם אם זה במחיר של לדחוף כפית.

והעיקר תהנו!
  • מאמי, תסעי, תהני.
    אני בטוחה שגם ברוש תהנה עם סבתא שלה!

• לדעתי זה הההההההההההזמן!
    בהצלחה

[center]
  • לנסוע....זמן איכות עם הבעל אין יותר טוב מזה !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה