צריכה עזרה יעוץ ותמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

צריכה ייעוץ עזרה ותמיכה

היום אני אמורה ליהיות בשבוע 8.4 לפני שבועיים וקצת בערך בשבוע 6 נצפה דופק והכל היה תקין , לפני יומיים היו קצת הפרשות חומות ותחושת בטן שלי שמשהו לא תקין
    הלכתי לרופא ועשיתי אולטראסואנד ושם לצערי התבשרתי שאין דופק
    הרופא שלח אותי לעשות בטא אתמול והיום כרגע ערך הבטא עומד על 37519 (הבדיקה של אתמול)תוצאות הבדיקה של היום עדיין לא מוכנות הן יהיו עוד כמה שעות ,יש אולי מצב שהרופא טעה ולא ראה טוב או אולי האולטראסונד שלו לא היה תקין ....קשה לי מאוד זהו הריון שני אחרי 14 שנה יש לי בן בן 14 מנישואים קודמים .אין לי דימומים רק הפרשות פעם או פעמיים ביום ....

מה עושים???
4 תגובות
עמוד 1
  • לפי דעתי כדאי לך ללכת לעוד רופא, כדי לקבל חוות דעת נוספת - אף פעם לא מזיק! שיעשו לך US פעם נוספת!
    מקווה ומאחלת לך שההריון תקין והכל בסדר

• אני תמיד בעד חוות דעת נוספת... רופא ככל שטוב שיהיה הוא עדיין בן אדם...ואולי יכול לטעות!
    אני בהריון הנוכחי דמממתי עד שבוע 12, דם ולא הפרשות ממש דימומים. (לא חזק חזק כמו מחזור אבל מספיק דם..)
    מאחלת מכל הלב שהרופא טעה ותגשי לראות שוב...
    בהצלחה

[center]
  • חוות דעת נוספת. לכי לרופא אחר....
    מחזיקה אצבעות שהכל בסדר! אמן!

• בעד חוות דעת נוספת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה