נהיה משעמם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל יום אותו מרק עוף והודו- משעמם לי....

ניסיתי לשנות ולגוון עם מרק בשר והגברת פשוט לא מוכנה לשמוע

7 תגובות
עמוד 1
  • שי-אל כבר מגיל 4 חודש אוכלת כמעט הכל...קציצות בשר עוף טחינה אבוקדו....
    בגיל חצי שנה התחלתי ביצה וגם ספגטי אורז...

חוץ ממרק ירקות שאני טוחנת בבלנדר ופירות... הכל אני מועכת עם מזלג שיהיה גושים ונותנת לה לאכול עם הידיים וקצת עזרה מימני...

• גם אצלי כמו אצל לילוש אני נתתי כמעט הכל מגיל 4 חודשים למעט ביצה
    האמת הפסקתי לטחון לה בגיל שנה+ ואני ממש פחדנית.
    הילדה שלי עד היום מאווווווווד אוהבת לטעום כל דבר, והדש על לטעום כי ארוחה נורמלית היא לא מפיקה מזה

• אנחנו גם משתדלים לתת לנהוראי הכל מכל... כמובן כל מה שבגדר המותר.
    לרסק אני אתחיל אולי עוד חודשיים+
    גם ביסקיוויטים שאני מועכת לו עם היד קשה לו לאכול, הוא ממש נחנק ומוציא.
    רק שזה עיסתי זה טוב לו (למרות שיש לו שיניים והוא מכרסם)

• האמת שאני כל שישי מוסיפה משהו אחר. פעם אורז, פעם עדשים , פעם גריסי פנינה פעם אפונה. הירקות והעוף נשארים - אבל הטעם טיפה משתנה... התחלתי עכשיו בחצי שנה.

ועדיין טוחנת. חושבת שאטחן עד שנה. משהו כזה.
    בנתיים אין שיניים.

• אני משנה לה את המרקים
    פעם מוסיפה אפונה למרק או סולת,אורז עדשים
    נותנת טחינה אבוקדו ואני רוצה לתת לה כבר לאכול קציצות..
    אגב יש קוביות בשר כאלה שמוסיפים למרק את יכולה לשים את זה במקום את העוף או ההודו

• מה זה הקוביות בשר?

ואיך עושים את הקציצות? עם מה?

• קציצות את עושה כמו קציצות שלנו... מגרדת בצל קוצצת פרטוזליה ועושה קציצות.... אני יכולה להגיד לך שכל תינוק מת על קציצות עם תפוחי אדמה קצת כורכום מעכים עם מזלג טוב טוב ונותנים.....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה