פיטמות מוצלבות - טומי טיפי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קנינו אתמול משילב, ולדעתי היא לא מוציאה כלום - שעה שלמה נהוראי על 180cc
    בסוף נמאס לו והוא השאיר חצי.
    או שהוא לא היה רעב? אני כבר לא יודעת.

למישהי יש? קנינו 0+, אמרנו לנו שזה היחיד שיש.

3 תגובות
עמוד 1
  • לי יש ואני חושבת שזה קשור ל - כמה דייסה את שמה!
    גם אצלי זה היה קורה שהיא לא מצליחה לשאוב אבל ברגע שהפחתי מכמות הדייסה זה הסתדר.

ובכלל אני קצת שיחקתי עם הפטמה ניסיתי קצת להרחיב אותה - מתחתי לכל מיני כיוונים וזה נראה לי שזה נפתח קצת יותר....

• אני גם השתמשתי וזה מממש לא עזר. הדייסה לא יצאה ושי-אל הייתה מתעצבנת.... עברתי לפטפות הכי גדולות שלהם

• היה לי אותו דבר בימים הראשונים. היה לוקח לאמילי שעה עם כף אחת שטוחה של דייסה. אבל אחרי כמה ימים זה התחיל לזרום יותר טוב, או שהפטמה התרחבה או שאמילי התחילה למצוץ יותר טוב והתרגלה לפטמה.

תתחילי עם מעט דייסה יחסית ובטוח תוך כמה ימים יסתדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה