סקר משונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי ניהלנו סוג של ויכוח על הרבה או מעט בגדים לילדים.
    אז שאלת הסקר היא כמה סטים של בגדים יש לכל ילד בכל עונה (לא כולל בגד אלגנטי לאירועים)?
    צריך רק לחייך!
24 תגובות
עמוד 1
  • חליפות לגן יש 6 לכל אחד, חליפה אחת לכל יום לגן, וגם חליפות של קיץ, יש לנו מייבש, אז היינו מסתדרים גם עם שתי חליפות
  • האמת יש לי המון.....אני לא קונה כלום - הכל מקבלת מחברות....
    פייס: ortal_hori
  • לשחר זה לא סטים זה איזה 7-8 חולצות ו4 זוגות מכנסיים מהם 2 ג'ינסים ככה שעושים התאמות ביניהם... יש לו 3-4 סווטשרים והוא הולך לגן עם גופיה חמה מעל חולצה ומעל סווטשר.
    לטלטל יש 4 סטים של פוטרים יפים + המון בגדים כמו אצל שחר - דגמחים וג'ינסים והמון חולצות אבל לגן אני אוהבת להלביש לו את הפוטרים. כמובן עם גופיה מתחת. ובתיק יש להחלפה חליפה של פוטר פשוטה.

לשבת יש בנוסף לכל אחד בגדים קצת יותר חגיגייים.

• לבני מספיק 6 חליפות פוטרים לגן + 10 חולצות צבוענייות .
    חולצות לבנות יש איזה 8-10 . מבחינת אליגנט באמת יש לו חותר מדי. איזה 8 סטים שיהיה מה ללבוש בטיולים בחו"ל .שהיה קטן היה לו הכל כפול מכמיות אלו.
    http://www.holdthatpic.com/
  • את עוד כאן ב"ה
    האמת יש לנו מלא,לא לפי סטים,המון המון חולצות בסיס,חצאיות קצת פחות,שמלות..לקטנה יש יותר כי היא "יורשת" מאחותה.
    כל עונה אני עושה עם אמא שלי קניה די גדולה בסלקשיין וזה מחזיק ממש יפה מעמד,מלבד נפילות פה ושם.
    לשבת יש להן מן הסתם פחות.
    כל כמה זמן אני מסננת מה שנראה כבר לא טוב ומעבירה הלאה
  • אצלי, לבן יש 14 חליפות ליום-יום/לגן לבת יש 17 לא כולל בגד אלגנט לאירועים.
    הרוב זה מסלקשיין.
    היום ליד הבית יש חנות NS שבסוף החודש נסגרת וכל הבגדים לילדים נמכרים בזול בין 20 - 35 ש"ח. עשיתי קנייה לקיץ הקרוב
    צריך רק לחייך!
  • בערך 7 סטים לכל אחת

גם לנו יש מייבש אז מספיק בהחלט
  • משהו כמו 7 חליפות לכל אחד .. האמת שאני משתדלת תמיד לקנות בסוף עונה לשנה הבאה
    http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • יש לי המון,לא-קונה כלום (לוקחת רק את אילו שבמצב כמו חדש).
    הכל מחברות/אחיות

• אני מאמינה שיש בסביבות ה-14 חליפות כולל לגן וליציאה...

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• נראה לי שסביב ה10 לכל אחת
    לאמילי זה תמיד מספיק, אבל נטלי שמתלכלכת יותר זה קצת יותר מעצבן..

• אמאלה..על מה אתם רבים...
    לבנות שלי יש ים של בגדים...
    כבר אין מקומות איחסון
    ואני רוצה לראות שבעלי יגיד משהו
  • וואי המון !!!
    לגאיה אני מקבלת מאחותי בגדים ממש חדשים...ואחותי קונה המון..אז לגן יש בערך 20 חליפות פוטר...אבל היא לא אוהבת ללכת כל כך עם פוטר..אז לרוב עם הולכת עם חולצות צמודות כאלה צבעוניות..שיש לה סביב ה15 ומכנסי קורדרוי מתרחבים בשלל דוגמאות שיש לה סביב ה8...טייצים גם תמיד הולך...

לינאי יש טיפה פחות כי אני לא מקבלת וקונה לו..בערך 10 סטים של פוטר (חליפות) ושאר דברים ניטראלים שאני מעבירה לו מגאיה בצבעי לבן ואפור..כל מיני פליזים, אפודות וכו שזה גם טוב לגן..בגיל הזה כבר כמה אלגנט יש
  • אני שמחה לשמוע שאני לא המשוגעת היחידה
    צריך רק לחייך!
  • לא ענית את!
    [
  • ואו, אני חייבת להגיד שאף פעם לא ספרתי.
    לאמה יש לפחות 5-6 מכנסיים לבית ספר, פלוס ג׳ינסים, חצאיות ושמלות. חולצות אני ממש לא יודעת כמה.
    לקירה אין לי שמץ של מושג! גם יש לה מלא דברים שנשארו מאמה וגם אנחנו קונים לה משהו חדש כשקונים משהו לאמה.
    לפני שנה עברנו בית וכשסידרתי את הארונות מצאתי המון בגדים שאמה לא לבשה אפילו פעם אחת, עדיין עם המחיר

• גם אני מקבלת הרבה פעמים בגדים (במיוחד לבת). החורף הזה למשל לא הייתי צריכה לקנות להם כלום מלבד כמה גופיות לבנות וקצת גרביים.

וגם אח"כ מה שעדיין במצב טוב, אני מעבירה לאחיין שלי.

יש לכל אחד בערך 7 חליפות לגן ועוד 2 חגיגיות יותר

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• לי יש מחלה נפוצה שנקראת מחלת בגדים

• משהו כמו 6 חליפות פוטר+ 6 לא פוטר (שתכל'ס בישראל יש הרבה יותר ימים חמימים מאשר קפואים) בערך כן... מעולם לא ספרתי
  • באמת שלא אצליח לזכור... מה שבטוח זה שלדניאל יש בערך כפול ממה שיש לגל כי רוב הבגדים שלה עברו מגל אליה + סטים חדשים שאני קניתי לה בנוסף.
    בנוסף, לדניאל מחליפים כמעט כל יום סט בגדים, אז אני חייבת שיהיה לי "מלאי".
    את הכביסות אני מרכזת לסוף השבוע ולכן חשוב לי שיהיה לי מספיק ושהבנות לא יישארו ללא בגדים באמצ"ש.

[
  • אנחנו כולנו חולים על בגדים
    אז אי אפשר לספור..יש מלאאא
  • אוי זה סקר לא בשבילי
  • אף פעם לא ספרתי...

אבל יש לי יותר מידי
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אילנה תראי בבקשה לבעלך את השירשור הזה כך הוא יבין
    שאצלנו הנשים זאת מחלה אין מה לעשות..

טוב אף פעם לא ספרתי אבל יש המון יותר מידי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה