גלולות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    האם מישהי מכן מכירה גלולות למניעת הריון בשם סרזט שלוקחים בזמן הנקה?
    האם הם מספיק חזקות מבחינת הגנה או שיש מצב לפנצרים חחחח?
    הפסקתי להניק ואני רוצה לחזור לגלולות הרגילות שלי, האם ברגע שאני יסיים את החפיסה ולא יקח מהם יותר אני יקבל את המחזור? האם אני יכולה להתחיל גלולות רגילות כמובן בזמן שאני כבר לא מניקה או שיש בעיה אם המעבר בין הגלולות?
    תודה רבה ושיהיה שבת שלום ומבורך
12 תגובות
עמוד 1
  • בעיקרון אם הגלולות טובות לך אז את יכולה להמשיך איתן גם אם את לא מניקה.
    ממה שידוע לי אין פנצרים בגלולות האלה כל עוד מקפידים כמובן לקחת בזמן וכו'.

אם את כבר לא מניקה ואת רוצה לעבור לגלולות אחרות, תסיימי את החפיסה ותתחילי חפיסה של החדשות
  • אני בדיוק באותו המצב כמוך.
    מחכה לגמור את החפיסה של סרזט כדי לקחת גלולות "אמינות" יותר.....
    כבר שמעתי על פנצרים עם סרזט... בזמן הנקה....

• פנצ'רים יש גם בגלולות רגילות.

סיימי חפיסה, תקבלי מחזור ואז תתחילי בגלולות רגילות

• אה מיטל , לא לוקחים ישר?
    לחכות למחזור?

• זה מה שאני עשיתי ומה שהרופא אמר לי . קיבלתי מחזור תוך יומיים בערך....

• לא צריך לחכות למחזור ישר לוקחים את הגלולות החדשות הייתי אצל הרופא השבוע קיבלתי הנחיות

• בוקר טוב בנות
    תודה רבה לכן על התגובות.
    יש לי דימומים כנראה בגלל הגלולות האלה.
    אני חושבת אם להפסיק אותם עכשיו או לחכות שאני יסיים את החפיסה ואז להתחיל את החדשות גם כחה אי אפשר לעשות כלום עכשיו אז מה זה משנה.
    מה לדעתכן כדי לי לעשות?
    שייהיה יום טוב ושקט

• אני כבר מומחית הסרזט

[/url
  • היי אודליה
    אני לא אמורה לחכות ליום הראשון של המחזור ואז להתחיל לקחת מהגלולות החדשות.
    כי לפי מה שאני זוכרת צריך לקחת את הגלולה הראשונה ביום הראשון של המחזור.
    תודה ויום טוב
  • האם כדי להפסיק את החפיסה של הסרזט באמצע כבר עכשיו או כדי לסיים אותה עד הסוף ולהתחיל גלולות בחדשות?
  • בסרזט זה שונה לא צריך לחכות ליום הראשון...
    אני כבר חודש מדדמת בגלל הגלולות וזה אחרי חצי שנה שאני לוקחת אותן ופשוט נמאס לי אז הפסקתי באמצע חבילה ואין לי מה לחכות מיד אני מתחילה בחדשות.

אבל אני חייבת לומר שהרופא שלי הדגיש שכדי במקבית לגלולות החדשות לקחת אמצעי מניעה נוסף כי האפקטיביות בחודש הראשון פחותה אמאאאאאאאל'ה

• הנה לך....
    מאמר מפורום...
    החלפת גלולות
    ד"ר ויקי סולימה‏ (18.6.2011, 10:04)
    שרון שלום

גלולות מסוג סרזט מעניקות הגנה מלאה מפני הריון גם ללא הנקה?.
    תשובה:

אין צורך לעשות הפסקה, אפשר לעבור מייד ליסמין, אולם בשבועיים הראשונים מומלץ להשתמש באמצעי הגנה נוסף.

בברכה,
    ד"ר ויקי סולימה
    אגף נשים ויולדות
    מרכז רפואי וולפסון
    והנה עוד אחד...

גלולות הסרזט מכילות פרוגסטרון בלבד, ללא אסטרוגן. הן יעילות ביותר למניעת הריון, ואין שום בעיה להמשיך לקחת אותן גם לאחר שהפסקת להיניק. את מוגנת באותה מידה. יש לעקוב אחר הדימום מכיוון שהוא יכול להיות חלש ביותר, ואם זה אכן קורה, או שהדימום מפסיק, עלייך להחליף לגלולות שמכילות אסטרוגן בשילוב פרוגסטרון.

בברכה,

ד"ר קרן גלרון - אינפומד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה