היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני פה כולי רועדת אני מאופקים הכול התחיל בשעה 10 בערב 2 אזעקות ברצף ואחרי זה כול 4-5 דק' אזעקה אמאל'ה עד שהכול נרגע ב12 אמרתי אני ישן קצת, איזה לישון איזה נעליים התחילו כול מיני בומים חזקים והחלון בחדר רועד והילדה ניצמדת אליי ומפחדת ואז בשעה 1 בלילה אני שומעת שוב אזעקה אבל חלשה מאיזור באר שבע כניראה ושוב בומים..וכרגע יושבת במחשב ומחכה מה יהיה הלאה? אין לנו ממ''ד לרוץ אליו רק לסמוך על ה' שישמור לי לפחות על הילדה..
אומיייגאדד איזה פחד, אלוהים!
תשמרו על עצמכן בנות!
ממי תישארי איפה שבטוח עד יעבור זעם וכמו שאמרתי לבנות נוספות ביתי פתוח לכל מי שמעוניינת עד יעבור זעם
מפחיד שיגמר כבר!
תודה בנות.. סיון מאמי תודה רבה על ההצעה זה ממש כייף
מקווה שיגמר מהר....
טוב שנסעת לשם עם את מוגנת יותר אני תקועה בבית עם הילד מיום שישי