איך בוחרים משפחתון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עכשיו כשמוצ"ש מתקרב והפורום חוזר לפעילות לאט לאט, אני רוצה לשאול את הבנות המנוסות-

איך בוחרים מסגרת לקטנטנים?

למרות שדיי עפתי על עצמי ועוד לא קיבלו אותי לעבודה, אני כבר מתחילה לחשוב על זה. במודיעין יש מלא מלא מלא משפחתונים ואני בעיקרון יודעת לפי האינסטינקט האימהי על מה צריך להסתכל אבל בכל זאת אשמח לטיפים.
5 תגובות
עמוד 1
  • אם הייתי בוחרת משפחתון, מעבר לכל מה שחשוב:

*היה חשוב לי שתהיה מרפסת,קצת שמש..
    אידיאלי בעיני בית-פרטי על-הקרקע ולעיתים קצת להוציא החוצה, לדשא,חול וכו'.
    אם לא אמצא וכל-השאר אידיאלי,אדאג אחה"צ לפארקים+בסופש"ים.

*פעם הייתי אצל מטפלת בבית (בית היה נקי למישעי,הילד אכל היטב,אך היה לבד!! נראה לי שהכי הכי חשוב לי שיהיו כמה ילדים על מיזרן-פעילות משוחררים)
    ראיתי ילד שהיה קשור לטרמפולינה מול הטלוויזיה

• * תסתכלי על המרחב
    * תסתכלי על הילדים עצמם ועל היחס אליהם בעיקר כשהם בוכים
    * תסתכלי על הדינמקה בין המטפלות
    * תסתכלי על האוכל - לבוא בשעת האוכל
    * תסתכלי על לוח התוכן + סדר היום - אם יש מפגשים , דיבור נכון ותקין וכד'

בהצלחה!

• אני הייתי מבקשת טלפון של הורה או שניים לקבלת המלצה.

אני הגעתי למשפחתון של דור דרך המלצה של השכנים שלנו.
    אין כמו לשמוע חוות דעת מהורים אחרים.

וכמובן - כל מה שכתבו הבנות למעלה

• הכי חשוב בעיני לקבל המלצה מהורים.
    חוץ מזה להגיע לגן, רצוי בשעות הפעילות, ולדבר עם המטפלת. לשים לב לניקיון ולסדר של הבית ושל הילדים, לשים לב לחיוניות של הילדים ולאינטראקציה ביניהם ובין המטפלת. האם הם שמחים? פעילים?
    שימי לב לתשומת הלב של המטפלת בזמן שהיא מדברת איתך, אם היא עדיין קשובה לילדים, אם היא סבלנית ועונה בחיוך על כל השאלות שלך.

ותמיד תמיד תמיד להקשיב לאינטואיציה האימהית שלך. אם משהו לא מסתדר לך, זה אפילו לא משנה אם את יודעת למה - פשוט תעברי הלאה למשפחתון אחר.

בהצלחה! גם במציאת המשפחתון וגם במציאת עבודה.

• שאלת השאלות.....

קודם כל אני חייבת להגיד לך שאין אף משפחתון שיהיה טוב מספיק או מושלם לאוצרית הקטנה שלך

ועכשיו אני מאמינה באינטואיציה כמו שאמרה קרן אני ראיתי מיליון גנים טובים וכשנכנסתי למשפחתון של מיקה פשוט ידעתי הרגשתי טוב ראיתי ילדים על המזאון שמחים (אפילו שהם קטנים) ובכללי היו אנרגיות טובות בגן.

חוץ מזה באמת חשוב לראות שהחזון של הגגנת מתאים לך מבחינת אוכל, כמות ילדים ומטפלות, פעילות של הילדים וכו'....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה