היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בזכות הטמטמת הריון הכנתי םופקורן עם שמן זית למאור כתוב עליו רכיבים: שמן זית אבל מצד שני כתוב לא למאכל אדם קראתי קצת באינטרנט וכתוב שיש בו חומציות גבוהה והוא מר ולכן אינו ראוי למאכל אדם הבעיה היא שכבר אכלו את כל הפופקורן ודווקא לא היה מר
3 תגובות
עמוד 1
אני בגלל זה מקפידה להחזיק את השמן למאור ליד חומרי ניקוי וכאלה...... בכל אופן זה בדרך כלל שמן שמיוצר מהשאריות של השאריות,ואיכותו פשוט ירודה ביותר... אם כולם מרגישים טוב בנתיים לא הייתי דואגת,עד כמה שידוע לי זה לא אמור להיות רעיל או משהו כזה
מיצטערת שאני לא יכולה לעזור אבל תבדקי שלא מדובר בשמן זית להדלקת נרות . ושווה לך להיעץ אולי עם מוקד אחיות
אומנם זה לא תרופה אבל אולי כדאי לך להתקשר לאחד הטלפונים האלו:
מרכזי מידע בנושא תרופות בהריון בשאלות לגבי תרופות בהריון מומלץ לפנות לרופא המטפל. כמו כן ניתן לפנות לאחד מהמרכזים הטרטולוגים הבאים:
המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות טלפון: 02-6243669 או 02-6243663 פקס: 02-6241328 שעות: א'-ה' 09:00-15:00 אסף-הרופא - 08-9779695 בלינסון - 03-9377474 או 03-976911 הדסה - 02-6758430 בית החולים שיבא - 03-5302787 הריופון - 08-9779309 (בתשלום 20 ש"ח)