לגבי האמבטיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הכוונה לזו שעושים בה מקלחת, לא לעגלה.

היה על זה שרשור בזמנו ולא ממש הצלחתי להבין, אם אמילי כבר גדולה לאמבטיה שלה, ולדפני בכלל.... מה עושים?

אני חייבת לציין שאין מצב שאעשה לה אמבטיה באמבטיה שלנו בשום צורה שהיא כי גם ככה הלך לי הגב אחרי ההריון...

מישהי שמה פה תמונה של איזה מן כסא כזה (שהיה דיון האם כן נפתח מקדימה או לא). לא הבנתי בכלל מה זה הכסא הזה ואיפה שמים אותו..

בקיצור- הסברים בבקשה
11 תגובות
עמוד 1
  • אני העלתי את השרשור ההוא ושם הציעו לקנות אמבטיה גדולה יותר.( במידה ואין אמבטיה בבית)

ולגבי הכיסא אין לי מושג אבל לא צריך לדעת לשבת קודם?

• מאמי תראי כשאלין גדלה קצת בהתחלה שמתי לה את הדפני באמבטיה שלי וככה היתי מקלחת אותה ואחר כך קניתי לה כסא כמו שאת אומרת הוא נצמד לאמבטיה והוא נפתח מקדימה כדי להוציא את הילד אבל שוב תצטרכי להתכופף פה גם אז אני לא יודעת כמה זה רלוונטי בשבילך

• עד גיל שנה בערך קילחתי את נועה באמבטיה הקטנה אבל בישיבה.,
    אחרי זה היא כבר עמדה אז בעמידה באמבטיה שלנו..
  • זה נקרא טבעת אמבטיה, זה מושב שנועד להגן על התינוק שכבר יושב שלא יחליק, יצלול וכו' בזמן האמבטיה...
    בעקרון אפשר לשים אותה גם בתוך האמבטיה הקטנה ולקלח או בתוך האמבטיה הגדולה...
    יש כל מיני סוגים, המומלץ זה באמת המושב שנפתח מקדימה כי ככה יותר קל להכניס ולהוציא את התינוק מתוך המושב הזה...
    נראה לי אבל שזה מיועד לתינוקות שכבר יושבים בכוחות עצמם, למרות שמצאתי פה טבעת אמבטיה אחת שכתוב שיש לה גם מצב שכיבה...
    http://www.baby-chic.co.il/baby-chic/content.asp?cat=77&code=374
  • אני לא מבינה איך האמבטיה קטנה לך?
    עופרי בערך באותו גיל, בגובה באחוזון 87! והיא נכנסת באמבטיה בכיף.

• מיכלי, אמילי באחוזון 99 בגובה

אולי האמבטיות שלנו שונות קצת
  • אם ככה אני במקומך לא הייתי קונה אמבטיה אחרת. חבל על המקום בבית בשביל תקופה כ"כ קצרה.
    עם הגדולה, מרגע שהיא העדיפה לשבת, קילחתי באמבטיה שלנו. אני יושבת על שרפרף נמוך וככה לא כואב לי הגב.

מיכל

• ג'ני תחליפי אמבטיה!
    זה מה שאני עשיתי
  • אני מקלחת את אמילי בלי הדפני מגיל 0
    ליתר הדיוק כשהיתי מקלחת אותה באמבטיה שלה זה היה בלי דפני ובאמבטיה שלנו (ביחד עם אוריקי* עם דפני.
    את יכולה לקנות מקטין ולקלח על דפני באמביה של הגדולים כשאת על שרפרף
    http://www.shilav.co.il/Baby/Content/Babies/Bathroom/Products,3381.aspx
    [

• בובה,

אני רוצה להגיד לך שנועה לא באחוזון 99 בגובה אב האמבטיה מתחילה גם לנו להיות קטנה ואני שוקלת לקנות כיא מיוחד כזה שאפשר להרכיב בתוך אמבטיה והוא מיועד לתינוקות שעדיין לא יושבים. ראיתי בשילב בזמנו ומאוד מצטערת שקניתי דפני ולא את זה כי עכשיו אני הולכת לקנות את זה.

http://www.shilav.co.il/Baby/Content/Babies/Bathroom/Products,3547.aspx

ועם מקטין אמבטיה שליבי הציעה זה שפוט מושלם!!!
  • תקני שרפרף קטן ונמוך מפלסטיק זה מעולה לאמבטיה... ככה תוכלי לרחוץ אותה באמבטיה שלכם מבלי לשבור את הגב....

תקלחי אותי בדפני או בטבעת אמבטיה שזה דבר מעולה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה