שיתופים מהדרום המופגז.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1.אתמול בלילה היו לנו כאן בב"ש הרבה אזעקות.. הוצאתי את ליעד המון פעמים מהמיטה וכל פעם הוא התעורר לי לגמרי.. מקווה מאוד שהלילה לא יהיה כלום

8 תגובות
עמוד 1
  • כ"כ מזדהה איתך. אני כמעט 15 שנה גדלתי עם קטיושות, עם מקלטים שמלאים מים עד הברכיים כשאתה יורד אליהם ואתה מבין שאין בעצם איפה להיות.

בימים האחרונים כשטיילתי בחוץ ושמעתי פיצוצים של קפצונים של ילדים לפורים כל פעם קפצתי, עד כמה כך שבאחת הפעמים אמילי הייתה על הידיים שלי והיא ממש נבהלה מזה שאני נבהלתי, ורק אז הבנתי עד כמה הטרואמה הזאת גדולה למרות שכבר 5 שנים לא שמעתי טיל מתפוצץ.

אני עד היום לא יכולהלשמוע בקולנוע את הצליל שמשמיעים כשנגמרת ההפסקה כי זה היה הצליל שמודיע לנו שתכף יודיעו בכריזה להיכנס למקקלטים (אז לא היו אזעקות).

ומשהו משעשע לסיום- תמיד היינו יושבים במקלט מלא ילדים ומתפללים שתפגע קטיושה בבי"ס שלנו.

לצערי זה לא קרה
  • ג'ני איזו מתוקה את!
    אני לגמרי מבינה את עניין הטראומה..זה פשוט פחד אימים ורק מי שחווה או חווה את זה בעבר יכול להבין עד כמה..
    וכל כך חשוב להקשיב להוראות שנותנים, פשוט כי אם מקשיבים לא יכול לקרות כלום.. בגלל זה אני אומרת לכולן אל תצאו עכשיו אל תחפשו לצאת תשארו כמה שיותר קרוב לבית ולמקלט\ממד..

• אין לי מה לשתף חוץ מזה שאני אוהבת את כולכן וחושבת עליכן בלי סוף!!!!!!
    הלוווווווווווווווווווווווווווווווווווווואי והזוועה הזאת תיגמר אחת ולתמיד!!!!!!!!!

• ברוך השם שעברנו לדימונה
    תחזיקו מעמד בובה אני עדיין זוכרת את הטראומה

• שמרו על עצמכן

• מליון
    ותחזיקו מעמד!
    ה' ישמור עליכם
    מתפללת
  • אז ככה :
    1. אני אשדודית - בימים האחרונים היה לנו שישו ושמחו במיוחד מיום שישי בערב
    הסבב הזה הכי מסיבי שהיה לנו באשדוד, כמות כזאת של אזעקות ובומים לא הייתה לנו אף פעם.
    2. ההורים שלי שיהיו בריאים לא שמעו את האזעקה הראשונה בשישי בערב, אני נכנסת לחדר שלהם והם רואים טלויזיה אמא שלי עם רגליים למעלה בישיבה על המיטה, אבא מתחת לשמיכה והכלב שזה הכי הפתיעה אותי גם במיטה שלו שוכב על הגב כולו מתענג, לא שמע כלום
  • תשמרו על עצמכם חיייים

יום שקט ורגוע

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה