היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נתתי לרז ב8 בערב נורופן על קיבה ריקה כמובן כי אין לי ברירה אחרת, הילדה לא אוכלת. ועכשיו אני נוגעת בילדה והיא בוערת! מה לעשות?? להעיר אותה? היא נרדמה לפני חצי שעה
8 תגובות
עמוד 1
אם היא ממש ממש חמה הייתי הולכת לביקור רופא. אפילו אם זה רק בשביל להרגיע.. כבר הייתי שם כמה פעמים דברו איתי בפייסבוק
יוווו אני כל כך מפחדת עליה! אני לא מפסיקה לבכות
כמה חום? שימי לה מגבת פושרת בעורף זה מוריד חום.
בנוסף אני יודעת שאפשר לשלב בין נורופן לאקמולי- תבדקי במוקד את המינונים.
מאמי תחכי עוד 15-20 דקות אם החום לא ירד אז תקחי אותה לביקור לרופא.. כי הנורופן היה אמור להוריד את החום.. שתרגיש טוב הנסיכה
נופר - מה שלום רז עכשיו? לי אמרו שאפשר אחרי 4 שעות לתת משכך כאבים מסוג אחר, את יכולה לתת עכשיו מנה של אקמולי. הכוונה שכל 4 שעות לתת לסירוגין פרצטמול ואיבפרופן, כמובן שלא יום שלם. נורופן=איבופרופן, אקמולי=פרצטמול.