היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא בנות זה כבר הפסיק להיות הגיוני... לא מספיק שסבלתי בשבוע האחרון עם השיניים,אבל סבלתי..עכשיו אני מתה מכאבי גרון ואוזניים. אני לא מסוגלת לבלוע רוק אפילו יש לי כאבי תופת.. על הבוקר יש לי רופאה, אבל מה זה עוזר אני מתה מכאבים, לא יכולה לישון עדיין כואב לי מהעקירה... יותר מחצי הריון ביליתי ואני מבלה עם אקמול ודקסמול. איזה כאבבבבבבבבבב... וכל החניכיים עדיין רגישות... לא יכולה לשתות ולאכול , אפחילו לבלוע רוק כאבי תופת.. מה יהיה?? מסוכן להריון (שוב להיחות על כדורים?) [center]
7 תגובות
עמוד 1
לא מאמינה שזה מה עובר עליי ככה בהריון, אני לא מפסיקה להיות חולה :( נשבעת לך אני מפחדת שזה ישפיע איכשהו על ההריון... :( מחר יש לי רופאת משפחה על הבוקר.. יש מצב שזה דלקת גרון/אוזניים ומה שוב? בפעם רביעית להריון הזה אנטיביוטיקה?!?!?!?! מה יהיה? [center]
תרגישי טוב ואם צריך אנטיוביוטיקה אז צריך. איך אמר לי רופא נשים - לטובת התינוק עדיף לטפל בזה מאשר לסבול מזה.
מאיפה זה נפל עליך!!!!!!! מותק, אני מכירה מלאאאאאאאא שלקחו אנטיביוטיקה בהריון, וכולן ילדו ילדים בריאים... אז זה לא כל כך נורא. גם אקמול מותר, אבל שימי לב שזה אקמול רגיל בלי תוספות (לא מומלץ לקחת אקמול צינון)
הכי טוב לכאבי-שיניים, תיקני מקלות-ציפורן,זה מאלחש ומעולה!
תרגישי טוב מותק!
אוייי מאמי תרגישי טוב
נשמות שלי, תודה רבה! אני אחרי רופאה, עשתה לי משטח גרון השקדים שלי נפוחים וגדולים ככה היא רשמה, נתנה לי חופשת מחלה כמה ימים, אני מרגישה ממש חולשה וכאבים בינתים בלי אנטיביוטיקה אמרה לקחת אקמול אם כואב או יש חום ולעשות שטיפות מי מלח ונחכה לתוצאות משטח גרון! תודה! [center]