שיתופים והתבכיינויות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני ערה כי קמתי נוטפת מים עם כאב ראש עצבני כל הגוף כואב לי בטירוף - כמו כאבים של חום שהעצמות כואבות. בעיקר בקרסוליים ממש ממש ממשששש כואב לי תופת. מקווה שלא מפתחת כלום.
    היום אחהצ אני מתחילה ללמוד ואני מאוד מפוחדת ונרגשת
    נועם לא מרגישה טוב מסכנונה שלי - אתמול היה לה יום זוועתי לא הפסיקה לבכות לא אכלה לא ישנה. אין ספק שמשהו כואב לה והיא מאוד מצוננת. כרגע אין חום אין שיעול אז אני לא ממהרת למאורת הוירוסים והחיידקים - או בשמה העכשווי קופת חולים חחחחח.

חג פורים היה כל כך כיפי מיצינו אותו עד תום. להב ונועם כל כך נהנו בעדלאידע. ביום שישי היינו בסטודיו ויצאו כמה תמונות נחמדות. ואתמול ניצלנו את מזג האויר ויצאנו לגן הורדים בירושלים לעשות פיקניק חלבי (לא עשינו על האש אז להב לא מוכנה לקבל שזה פיקניק חחחחח)
    כעיקרון שמתי פה תמונות אבל זה נבלע איפשהו בדף 800. אז מי שרוצה להנות מוזמנת לפייס שלי (מחר אשים תמונות מהפיקניק ומהסטודיו)

ויש פה יתוש נוראייייייייי שמזמזם לי באוזן - רק הוא חסר לי.

8 תגובות
עמוד 1
  • תרגישי טוב...
    אני גם מתה מכאבים בכל הגוף.. כאבי אוזניים, גרון משהו מטורףףףףףףף, נשבעת לך אני עם דמעות בעיניים מכאב...
    ועדיין יש לי רגישות מהעקירה...
    לא מאמינה שזה מה עובר עליי ככה בהריון, אני לא מפסיקה להיות חולה :(
    נשבעת לך אני מפחדת שזה ישפיע איכשהו על ההריון... :(
    מחר יש לי רופאת משפחה על הבוקר.. יש מצב שזה דלקת גרון/אוזניים ומה שוב? בפעם רביעית להריון הזה אנטיביוטיקה?!?!?!?! מה יהיה?
    [center]
  • סיון נראה לי את פשוט מתרגשץ מהלימודים שיהיה מלא בהצלחה היום
    ושנועם תרגיש טוב ושמחה שנהנתם בפורים

• תרגישי טוב בובה..

• איזו התרגשות, זה מתחיל היום?

• תודה רבה רבה רבה
    ככה כואב לי כל הגוף מההתרגשות? אני חושבת שזה מהמיגרנה שהחליטה לתקוף אותי לכבוד שינויי מזג האויר

• יו מסכנה לא נעים
    אבל נראה לי שאל תופעות לוואי של ההתרגשות שלך :) :)

אני בטווחה שיהיה לך בהצלחה רבה רבה!!

כולנו הילדים של אבא בשמים
  • תרגישו טוב ובהצלחה ביום הראשון ללימודים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה