למי שמבינה בכיריים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה ההבדל בין כריים שעולים 7000 ש"ח לאלו שעולים 2000 ש"ח ??
    אין להם ניקוי עצמי ואין לי מושג מה ההבדל ולמה יש הבדל במחירים

http://www.f2h.co.il/1848034048453
6 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אני לא יודעת למה ההבדל במחיר הוא כזה קיצוני, אבל יש הבדל בחומרים, היותר איכותיים שלא יתקלפו אחרי שנה של ניקיונות.

ואם את מדברת על חשמלי אז יש הבדלים בדירוג, כמה חשמל הם לוקחים, ובסוג, איזה סירים אפשר להשתמש עליהם וכו'...

• תלוי בחברה, במבצעים

כמו בכל מכשיר חשמלי אחר, אני חושבת

אני עושה מטבח חדש עכשיו, אז קניתי את התנור המשולב עם כיריים של דלונגי (הענק) הוא גם עולה בסביבות ה7000 ש"ח...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• קנינו לפני זמן קצר כיריים אז אני יכולה לענות לך:

כיום יש 3 סוגים של כיריים:
    כיריים שמופעלות על גז, על חשמל ועל מיגנוט (אינדוקציה).

לכל אחד יתרונות וחסרונות. למשל, כיריים על גז קשות לניקוי אבל נוחות לתפעול ואפשר להנמיך את האש או להגביר אותה במיידי, כיריים חשמליות מגדילות הוצאות על החשמל ועד שהחום עולה או יורד לוקח זמן- צריך להתרגל לזה, אך הכיריים יפות מאוד וקלות לניקוי, כיריים אינדוקציה גם הן יפות מאוד ובטיחותיות כי אפשר להניח יד על הכיריים ולא להכוות, אבל צריך להחליף את הסירים בבית לסירים מתאימים ויש קרינה.

בדרך כלל המחיר תלוי, כמו בכל מוצר אחר, בפירמה, ביכולות של המכשיר ובחומר גלם.
    בגדול כיריים אינדוקציה יותר יקרים מהסוגים האחרים. ככה זה- מה שחדש יותר יקר יותר.

לא הייתי קונה כיריים ב-7000 שקל אבל גם לא הייתי חוסכת מדי וקונה את הזול ביותר כי הרי לא קונים כיריים בכל יום.
  • לא מבינה בכיריים רק רוצה להגיד שההורים שלי עשו מטבח לפני שנתיים ועשו כיריים אינדוקציה. מעבר לזה שהיו צריכים להחליף את כללללללללל הסירים שלהם (אנחנו הרווחנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה