היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בעצם אין צורך לשלוח תמונה, נכנסתי עכשיו לפרופיל שלך ושיתפתי
תודה! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אני מסכימה עם מומ, הכי טוב שתגשי בעצמך לבדוק נטלי
עצוב מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
היי,
עכשיו תקופת הייחום, אז בהחלט יכול להיות שמצא לו נקבה להשתובב איתה אלא אם הורדת לו את ה.... --- אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
לא. הוא לא מסורס... הלוואי ומצא לו גברת ויחזור במהרה "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
סליחה על שאלה אולי מפגרת... איך כלב יכול להיעלם? לא יוצאים איתו עם רצועה?
אנחנו גרים בבית פרטי שכנה נכנסה להביא משלוח מנות, פתחה את השער והוא סוג של ברח ויצא לטייל כהרגלו מאז אבדו עקבותיו "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מבאס
יווו מאמי איזה מבאס.. הוא כלב גזעי? יש לו שבב? לא שזה עוזר הרבה, אבל אפשר לפחות להוכיח שהוא שלך
אולי תנסי לברר איפה ראו אותו עם אדם זר? ולנסות "לתפוס" בשעות בוקר או ערב שבג"כ יוצאים עם כלבים לטיול? וואה..לא יודעת, מפחיד אותי אפילו לחשוב שמישהו יגנוב לי את הכלב
יש לו שבב...
הוא לא גזעי. הוא פקינז מעורב עם פינצ'ר ויש לו סימני זיהוי מיוחדים