מפחדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות מחר אני שבוע 40 ואני מתה מפחד
    מהלידה יש לי סיוטים מאיך תהיה הלידה
    האם הבייבי יהיה בסדר האם אני אהיה בסדר
    מצד אחד בא לי כבר שיגיע מצד שני אין לי בעיה
    שישאר עוד קצת בבטן הוא לא מפריע לי
    מה עושים כדי להימנע מהמחשבות
7 תגובות
עמוד 1
  • היי....

אני בטוחה שכמו שגילית בהתחלה שאת בהריון דאגת ופחדת ורצית שהכל יהיה תקין ושיעבור בשלום....

אז עכשיו כנראה שאת ממש לפני הלידה אז את דואגת ומפוחדת ורוצה שהכל יהיה בסדר...

אני חושבת שזה טבעי....

שתהיה לך לידה קלה ומהירה אמן.
    [/url
  • היי
  • אני לא יודעת לייעץ לך... עדיין...

אבל מאחלת לך לידה קלה ושתחזרי בידיים מלאות!!!

• זה טיבעי לחלוטין
    כולנו פחדנו לפני הלידה הראשונה
    יהיה בסדר תחשבי חיובי תבואי בראש פתוח שיהיה בסדר ובעז"ה יהיה בסדר

שתיהיה לך לידה קלה ומהירה והכי חשוב בידיים מלאות

• היי....

אני בטוחה שכמו שגילית בהתחלה שאת בהריון דאגת ופחדת ורצית שהכל יהיה תקין ושיעבור בשלום....

אז עכשיו כנראה שאת ממש לפני הלידה אז את דואגת ומפוחדת ורוצה שהכל יהיה בסדר...

אני חושבת שזה טבעי....

שתהיה לך לידה קלה ומהירה אמן.
    [/url
  • טבעי לגמרי וניראה לי שאין אישה שלא עברה את החששות האלה....

תרגעי ותנסי לחשוב שעוד מאט ממש עוד קצת את תחזיקי תינוק בריא ושלם בע"ה בידיים שלך...

• תבואי בראש פתוח.
    הכל יהיה בסדר. אל תשללי שום דבר אבל לכי עם תחושת הבטן שלך.
    בלידה הראשונה באתי מקובעת על לידה טבעית וזה נגמר בקיסרי חירום. בלידה השנייה באתי בראש פתוח וזה נגמר בלידה טבעית מדהימה.
    אני לא זוכרת שום כאב שהיה לי. רק זוכרת את הרגע שראיתי את הטורנזו הסגול והמקומט שלי. והשאלה הראשונה שלי היתה "למה היא סגולה".... חחחחח
    כולם נקרעו מצחוק.

זו חוויה מדהימה
    [

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה