צריכה שוב חיזוקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה אי אפשר לסנן מידע לא נעים?

אני בשבוע ה-12 השבוע בע"ה.

ביום רביעי יש לי שקיפות.
    יום לפני יש לי בדיקה רגילה אצל הרופא.

ואני מודאגת שמשהו לא בסדר איתו. מסתכל אותי שאי אפשר לדעת מה עם העובר או להרגיש אותו... אוף...
    איך אני אדע שהכל בסדר?

[/url
9 תגובות
עמוד 1
  • מאמי בשבועות האלה אם משהו לא בסדר בדרך כלל מופיעים דימומים או כאבים נורא חזקים....

בכל אופן אין לך מה לדאוג...או שסתם תגידי לרופא שלך שאת מודאגת ואת רוצה בדיקה כדי להרגע זה מה שאני עשיתי

• פשוט יש מידע שהייתי רוצה פשוט לסנן וזהו. לא לדעת כלום על דברים לא נעימים.

יש לי ביום שלישי בדיקה וביום רביעי שקיפות....

אני מתרגשת.... הבנתי שבשקיפות יש אפשרות לדעת 80 אחוז מה יש לי...

זה נכון?

[/url
  • ככה גם אני היתי - תמיד היתי בטוחה שמשהו לא תקין אצלי.
    טפו טפו טפו הכל תקין יצא לי דיקקטור (בן 3 עכשיו).
    ההרגשה תתחיל להיעלם ברגע שתתחילי להרגיש אותו.
    הכל יהיה בסדר.

לגבי מין העובר - בדוקאות אפשר לדעת רק אחרי שבוע 12+5. אצלי בשבוע 12 אמרו בת בסוף נולד לנו בולבולון.... (בהריון השני עשיתי שקיפות ב 12+5 אז ידאו בבירור שזו בת.....)
    [

• אני לא יודעת כמה אחוזים זה לדעת את המין בשלב הזה.
    אבל אני אספר לך למה זה ככה. בהתחלה איברי המין אצל זכר ונקבה נראים אותו דבר
    חיצונית. אחכ משהו מתארך או מתקצר ומקבל יותר צורה...
    בשלב האחכ הזה עושים במקרה שקיפות עורפית, ואז אפשר ככה להציץ ולראות
    מה ההתפתחות של האיבר מין לאן הוא נוטה יותר. ובגלל שזה לא חד משמעי (ואפילו אחכ כשזה כן חד משמעי) יכול ליהיות שהעובר ישכב ככה שלא נוח יהיה להציץ לו שם באולטרסאונד, ואז צריך לחכות שהוא יועיל בטובו להראות לנו ויזוז קצת
  • לא יודעת למה אבל ריגשתן אותי כל כך!!!!

[/url

• אני קצת מתקשה לענות כי מבינה אותך לגמרי ויודעת שקשה לעודד או לזחק הלחץ עושה את זה שלו, אני גם כזאת..
    אין הרבה מה לעשות, רק לחשוב חיובי ולהיות אופטימיים... הכל חייב להיות בסדר גמור ותחשבי שהכל מצוין...
    בשקיפות בדרך כלל אומרים מה יהיה בת או בן אבל זה לא וודאי ויש לחכות לסקירה...
    בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ותעדכני פה!

[center]
  • הפחדים שלך טבעיים, זה נראה כמו נצח בין בדיקה לבדיקה ובמיוחד שלא מרגישים תנועות בנתיים.

אבל מאמי - בטוח בטוח בטוח שהכל בסדר.
    רק מחשבות חיוביות

• מאמי מבינה אותך לגמרי גם אני בפחדים וגם אני רוצה לסנן מידע
    אבל אל תדאגי הכל יהיה בסדר תהני מהבדיקות
    ואצלי בשקיפות הרופא אמר לי ב100 אחוז שיש לי בת אז הכל אפשרי
    הכי חשוב בואי נהיה רגועות ונחשוב חיובי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה