בעיות משמעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי בעיות משמעת עם אור. הגעתי למסקנה שאני לא אמורה להשתמש בקטע של הספקטרום כתירוץ - גם אם לי זה קשה יותר, זה לא פותר אותי מהמשימה.
    הוא יכול להיות חצוף, עקשן, נודניק וכל החבילה. לאחרונה הוא התחיל לקרוא לי נטע
6 תגובות
עמוד 1
  • אצלנו אם ביקשתי משהו כמה פעמים והיא לא עשתה אז אני אומרת לה שאני לא עונה לה עד שהיא עושה מה שאני מבקשת, זה תמיד עובד.

אם היא עושה משהו שאני אומרת לה לא, אחרי פעמיים אני לוקחת לה, או מזיזה אותה, אז היא למדה וזה כמעט לא קורה.

אם היא צורחת, אז אני אומרת לה שאני מבינה שזה מכעיס, אבל... ואם היא לא נרגעת אני שואלת אם אפשר לעזור לה להרגע או שתלך לצעוק בחדר כי זה לא נעים לנו, בד"כ היא נרגעת מייד.

• אוי, נושא מורכב. אמה שלי באותו גיל וזה ממש לא קל. וזה עוד בהתחשב שאמה היא ילדה מאוד ממושמעת בדרך כלל. מה אני עושה? תלוי במעשה, אם היא פיזרה דברים שהיה אסור לה - היא תאסוף, גם אם זה יקח שעות. אם היא לא מסכימה יש סנקציות - היא יכולה לראות טלוויזיה/ לשחק/ מחשב וכו׳ רק אחרי שתסדר. בדרך כלל זה עובד, לפעמים לא ואז לצערי אני מגיעה לצרחות

• אגרוף? אוי ואבוי אם ירימו עליי יד. לא מרביצים אצלנו בבית
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • קודם כל הקטע עם השם לדעתי טבעי..
    גם אורי קורא לי זהר לפעמים ולדעתי זה בגלל שהוא מתחיל לראות אותי כבן אדם ולא רק כאמא שלו.

אתמול אורי פיזר צעצועים- ועד שהוא אסף- כלום כלום כלום.
    שום תשומת לב שום דבר. תאסוף אחרי זה נדבר.
    לא פותחת משא ומתן בכלל. קודם תאסוף.

אם הוא עושה משהו שאמרתי לו לא לעשות- הוא יאסוף הכל ואז אני אדבר איתו.
    קודם כל הוא יתקן את המעשה.
    [

[
    [
  • אם אני מבקשת משהו והוא מתעלם - אחרי פעמיים שלוש אני מפסיקה אותו מהפעילות שלו (מכבה לו טלוויזיה, לוקחת את המשחק שיש לו ביד - בעדינות כמובן וכו')
    אם הוא לא עושה את מה שאני מבקשת אני אומרת לו שאני אכעס עליו - בד"כ זה עובד
    אם הוא עושה משהו שאני לא מרשה- אני כועסת עליו, לוקחת אותו לחדר, מפסיקה אותו פיזית (הכל בעדינות כמובן) וכו'.
    אם הוא מתנהג אלי או אל ניצן בצורה לא נעימה אני אומרת לו שזה לא נעים לנו ושולחת אותו חדר שירגע. אם אנחנו מחוץ לבית אני אומרת לו שאם הוא ימשיך כך - זה לא נעים לנו ושאנחנו הולכים הביתה - זה בד"כ עובד
    אם הוא צורח אני פשוט מתעלמת. אומרת לו פעם אחת בקול שקט ורגוע שירגע ואז נדבר וזהו ופשוט מתעלמת ממנו עד שהוא נרגע- גם אם זה באמצע הרחוב.

וכמובן - ברגע שהוא מגיב לאחת מהתגובות שלי בצורה שרציתי (מקשיב לי, מתנהג יפה, עושה מה שביקשתי) אני נותנת לו המון המון המון חיבוקים, נשיקות, אומרת לו כמה הוא מקסים וכמה שאני אוהבת אותו וגאה בו ושהוא בוגר וכדומה.. המון המון חיזוקים חיוביים כל הזמן.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה