כועסת על עצמי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מצוננת ועם אף סתום
15 תגובות
עמוד 1
  • חחח...

תסלחי לי על הצחוק אבל קרעת אותי מצחוק!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• חחחחחחחחחחחחח שיר הרסת אותי

• [email protected]

פייס: ortal_hori

• תראי לי אמא אחת שזה לא קרה לה ....

שזה יהיה הכי גרוע

תרגישי טוב
  • עם אף סתום (כמו שיש לי כרגע) גם אני לא הייתי שמה לב
  • אחד לאחד מה שקרה לי היום עם אביתר....
    העברתי אות מהעגלה לטרמפולינה, לאוניברסיטה, למיטה, ידיים, אוכל גרעפס, מה לא<??? בסוף אחרי שעה וחצי קיטורים הפשטתי אותו וגיליתי חיתול מלא קקי

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• ממש ממש לא בסדר מצידך להיות עם אף סתום !!!!

סתםםםםםםםםם מה קורה לך? זה לא כזה נורא !
    מה נראה לך שבגן / פעוטון / מטפלת זה לא קורה?

קבלי

• זה קורה לכולנו גם בלי אף סטום הרי אנחנו לא בודקים במשך 24 שעות ביממה את הטוסיק במשך כל שנייה ושנייה
  • מתוקה, גם לי זה קרה לפני חודשיים שבוע שלם (!) הייתי עם אף סתום ובלי חוש ריח וגם אני פספסתי שהיא עשתה קקי כמה פעמים... אנחנו רק אנושיות ובאמת לא קרה שום דבר. כל פעם שהרגשתי שהיא הייתה יותר מדי זמן עם קקי שטפתי לה את הטוסיק ומרחתי לה קרם טיפולי (אינוטיול) והכל היה בסדר.

• עכשיו אני רק "מציצה" בטיטול.......
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה