היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוףףףףףףףף גם אנחנו היינו כל היום בבית והתחרפנתי כבר גם מחר אין לימודים... מה יהיה עם הנבלות האלה ]
תודה לכולכן על העידוד לירוני איך את מעבירה איתם את הזמן? אצלי כבר ציירו, יצרו, ראו דורה, שיחקו, די כמה אפשר להעסיק אותם בתוך הבית? מה אני אעשה איתם מחר???
עשינו כל דבר אפשרי היום. אין לי מושג מה נעשה מחר. ליאן מצליחה להעסיק את עצמה לבד אבל אדיר מפרק את הבית...
] ]
כן נמאס כבר... גם אני השתגעתי היום עם הילדים שלי בתוך הבית... מסכנים הם התחרפנו כבר ולי אין ממ"ד אז ישנתי אתמול בלילה אצל השכנה שלי...
אוף!!!!!!
שלומית
היום בעלי היה עם הבנות וזה באמת מחרפן. מחר תורי להישאר איתן - אז קבעתי עם אחותי שאני אסע אליה (גרה במודיעין) ופשוט אבלה אצלה במשך היום ואחזור בערב. לפחות אוכל לקחת את הבנות רמץ החוצה, לגן שעשועים או משהו בסגנון. השהייה בבית מחרמנת, שלא נדבר על הפחד בכל פעם שיש אזעקה
[
איזה סיוט! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
גם אנחנו ... לא נעים אבל גם זה יעבור ... אני רואה בזה גם סוג של חוויה . כולנו בבית משחקים כל היום יחד ... אוכלים המון
אורלי התכוונת מחרפנת...לגמרי אני מטפסת על הקירות...כבר ציירנו צבענו ראינו טלויזיה כל דבר אפשרי משעמם להן....גם אני התחרפנתי מלשחק כל היום...יאללה כבר שהמצב ייפסק ואנחנו "ישנים"ממש לא ישנים..בלילה בממ"ד על מזרון הלך לי הגב...נמאס המצב הזה.......