התחרפנתי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר יומיים רצופים בבית ,לנועם יש סיוטים מהאזעקות הולך אחרי לכל מקום אפילו ללכת לשחרותים אני לא יכולה ללכת. לבד ....אני חושבת פעמיים אם להיכנס להתקלח
    כל היום הוא היה איתי בבית מ סכן כמה אפשר טלויזיה ,משחקי חברה ,מחשב הוא זקוק לשיגרהלגן שלו ולא נשכח שמיום חמישי הוא בחופש בגלל פורים . ועד שהיה היום מזג אוויר יפה נתקעתי בבית ...... שיגרה אני דורשת ממך לחזור ומיד.....

הייתי חייבת לפרוק ולקטר

9 תגובות
עמוד 1
  • מחזקת את ידיכן אני פשוט בזה למדינה הזאת שלא דואגת לבטחון תושביה אמן ואמן שתשובו לחיות בשיגרה משעממת במהרה

• איתכם תמיד....

בע"ה שתחזרו כבר לשיגרה ארוכה ומשעממת אבל ארוכה ביותר.

שיעשו כבר משהו.

[/url

• מאמי גם אצלי אותו דבר אני לא פתחתי את הגן היום ואלין בסיוטים כל הזמן מדברת על הזעקות וכיפת ברזל ואני לא יכולה לעשות כלום

• מוכר עד דמעות (לי בתור ילדה)

שולחת מלא
  • אוי אני כ"כ מבינה אותך מאמי לגבי התקיעות בבית

• אוף מבינה אותך מאווווד..
    את האמת הגננת שיחקה אותה פתחה היום וגם מחר את הגן,
    הרי הכי בטוח בממ״ד ואפילו את זה אין לנו בבית, אז בגן הכי בטוח לנועה..
    מתי כבר נחזור לשיגרה????

• ליבי אתכם.....מחזקת אתכן ואמן שיבור במהרה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה