היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, לפני שבוע בדיוק ביום ראשון הזרקתי אוביטרל ולמחרת ביום שני בוצעה הזרעה ראשונה. ביום שבת (שישה ימים לאחר הזרקת האוביטרל) עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית (פס בהיר אבל פס..) אני יודעת שאסור לעשות את הבדיקות האלו ובטח לא לפני שחלפו 14 יום מיום ההזרעה. אני בד"כ פסימית אבל הקו הזה נתן לי שביב של תקווה שיכול לגרום לי לאכזבה גדולה מאד בעוד כשבוע כשאעשה בדיקת דם. אני ממש ממש כועסת על עצמי שהייתי חסרת סבלנות!!
4 תגובות
עמוד 1
מבינה את הכעס אבל שטויות תסלחי לעצמך אני בטוחה שלא התכוונת אבל הלחץ והמתחחחח
מבינה אותך, אבל זה יכול לקרות אנחנו אנושיים ותקופת ההמתנה גורמת לנו להתחרפןןןןן אל תהיי קשה עם עצמך וקחי בחשבון אכזבה! בהצלחה
אין לך מה לכעוס את פשוט צריכה להבין שלבדיקה הזו אין כל חשיבות. זה כאילו לא עשית בדיקה כי התוצאה שלה לא אמיתית בגוף יש יותר מידי הורמונים שמדמים הריון אז יכול להיות שיש ויכול להיות שלא...
בכל מקרה אמן שהתוצאה שראית אמיתי!!!! תעדכני....
מבינה אותך... הלחץ לדעת תשובות לפני הבדיקה פשוט לא מרפה...
תשכחי ממה שראית והלוואי שהבדיקה האמיתית תביא תוצאות חיוביות...מחזיקה לך