למי יש מרתף? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה- איפה הילדים משחקים? למטה במרתף? או באחד החדרים למעלה?

תודה

25 תגובות
עמוד 1
  • כרגע המרתף שלנו לא גמור אז חדר משחקים נמצא למעלה. כאשר נסיים את המרתף חלק מהדברים בטוח יעברו לשם אבל נשאיר גם למעלה. לא נראה לי שאמה תרצה לשחק שם לבד. בעיניי המרתף טוב כאשר יש אורחים, אז הילדים יורדים למטה וההורים יכולים לשבת בשקט (איזו אופטימית אני, אה?). מה שבטוח יעבור למרתף זה המשרד של בעלי. שיהיה לי שקט גם כשהוא עובד מהבית

• הוא עוסק במוזיקה לא?

• למה שלא תעשי את חדר העבודה של אורי למטה.

בכל מקרה הצעצועים יהיו מפוזרים בכל הבית (או שזה ככה רק אצלי
  • למטה יש שני חדרים ענקיים, יותר כמו סלונים...

• אז אולי כן שווה להפוך את המרתף לחדר משחקים (למרות שזה קצת קריפי אם מסתכלים על סרטי אימה וכאלו).

הבנות שלך כבר גדולות - את יכולה לשלוח אותן לשם ולשבת לשתות קפה (אולי אם לא יראו אותך מול העיניים כל הזמן יציקו פחות

• לאחותי יש מרתף ענקקקקקקקקק משהו כמו 80-90 מטר
  • לא שיש לי מרתף

• אמנם אין לנו מרתף אבל אם היה אז חדר המשחקים בהחלט היה שם, במיוחד אם החדרים שם גדולים.

ואם יש שם חלונות אז זה בטח לא מרגיש כ"כ כמו מרתף, לא? אלא כמו קומה תחתונה.

בכל מקרה, הבנות רק גדלות ולא יעבור זמן רב לפני שהן יתחילו להזמין חברים הביתה. נראה לי מאוד נוח שהן יהיו כבר רגילות שהן משחקות למטה.

אני לא אוהבת שהמשחקים מפוזרים בכל הבית. ברור שאפשר להביא משחק או שניים לסלון ולשבת איתנו. אבל בסוף היום המשחקים צריכים לחזור למקומם.
    מכיוון וכרגע יש לנו אפשרות לחדר משחקים, אז גם אין משחקים בחדר שינה. אם יהיה ילד שלישי, הכל כבר ישתנה.

יש תמונות של הבית מבפנים??

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• לי יש מרתף! ע-נ-ק!! 80 מטר.. עם חלונות קטנים כמובן
    במרתף עשיתי חדר משחקים לילדים - שם יש להם פינת מטבחון, פינת עבודה של בנים (כמו של בוב הבנאי) פינת יצירה מכובדת.. קיר אחד צבוע בצבע מגנט ועליו אנחנו תולים את העבודות
    כל המכוניות שלהם, רכבות.. פאזלים..
    וחוץ מזה יש למעלה צמוד לחדר ילדים המאוד מרווח שלנו - חדר משחקים יותר צנוע
    ששם יש קצת פחות משחקים, ספות קטננות, פופים פלאזמה.. פינת פינוק שכזו.

ככה אין לי בלאגן בבית, הצעצועים לא זרוקים בכל הבית, לילדים יש את המרחב שלהם והפרטיות שלהם, החדר שלהם תמיד מסודר ולא קורה שדרכתי על איזה צעצוע כואב במיוחד ב2 בלילה ..
    כשאנחנו מארחים ילדים מהגן אני כמעט ולא מרגישה אותם..

וכל זה אצלי בבית שלי (זה שנמצא בתוך הראש שלי
  • הדס
  • הדסקה הרגת אותי מצחוק עכשיו

• הדס הזלתי פה ריר מקנא עד שהגעתי לסוף ונזכרתי שאנחנו חיים במדינת ישראל.
    אמרתי לעצמי היא גרה במרכז היא בטח מלייאנית

• מרתף...בנתיים אין לנו
    הילדים משחקים (ושוברים ) את הסלון
  • אצלי הכל בסלון לצערי
  • אני חמה על הקיר מגנט הזה.. מכירות?
    זה כמו צבע קיר רגיל שצובעים והוא מגנטי
    ממש מגניב!!
    נראה לי שבסופו של דבר אני יעשה קיר כזה בפינת יצירה שלהם (שנמצאת בפינה של הסלון.. )גם ככה ניצן כבר צייר שם על הקיר וצריך לצבוע..

ונוגע - ב-רור שלעשות שם חדר משחקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אני כולי ירוקה מקנאה ..
  • ברור שמכירה, כבר כמעט קניתי אותו איזה 10 פעמים

• לנו יש מרתף שחלקו הוסב לחדר השתוללות והוצאת אנרגיה - עם טרמפולינה קטנה (כזאת שקופצים עליה לא של תינוקות) ארגזים ריקים - הם אוהבים להתחבא בהם ואוהל כדורים... וקצת משאיות ומכוניות כי בכל זאת בנים...

חוץ מזה יש להם חדר משחקים בקומה העליונה עם ספרים, משחקי קופסא, יצירה וכו'.

הדסק'ה - הרעיון עם הקיר מגנט מעולה זה הדבר הראשון שתיכננתי לעשות להם כשעברנו ועוד לא יצא לי. יש לי עוד רעיון יותר פשוט: למתוח חוט כביסה כזה מצד אחד של החדר לצד שני ולתלות עליו את יצרות האומנות שלהם כמו שתולים כביסה... מעין תערוכה כזאת שמתחלפת...
  • ברור שלעשות שם חדר משחקים
  • הדס
  • לא יודעת, נטלי באמת נראית לי קטנה מידי

• הדסקה
  • הלוואי עלי מרתף
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• למי יש כאן בעל מוזיקאי??? אני כמעט בטוחה שיש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה