lialo - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ליהי
    אני חייבת להגיד - שאפו על העוגות....
    מהמם!
    [

6 תגובות
עמוד 1
  • מצטרפת העוגות מעלפוווות
    איך אפשר לאכול אותם ולהרוס
  • ליבי, באמת??? ויש תמונות? אני מתה לראות! נכון שזה פשוט כיף? אני מחכה כבר שנופרי תגדל ואוכל להכין את הקישוטים איתה

• ליהי - יש תמונות בפייס.
    אני מתכננת לעשות עכשיו לנסיון עוגת נסיכה (כמובן שאפסל את כל הנסיכה ולא עם בובה מוכנה).
    וליום הולדת של אמילי אכין עוגה מיוחדת.... הראש שלי לא מפסיק לעבוד ולהעלות רעיונות. חחחחח
    אני מתאמנת כרגע לא יודעת האם כדאי לעשות מזה גם עסק.

לגבי "סער" אני מכירה את החנות, באמת אולי אעשה הזמנה משם נכון לעכשיו הם באמת הכי זולים (למרות שמצאתי חלק מהדברים בזיל הזול בחנויות של 1 ש"ח לדוגמא מגהצ בצק ב 5 שקלים, חותכני כוכבים גם ב 5 שקלים)....
    [

• נכנסתי לאלבום שלך והצצתי - יש לך כישרון אדיר! גם למדת אצל מורה מעולה, אני אוהבת מאוד את העבודות של קארין

• תודה ליהי.
    אני צריכה לעשות 2 עוגות אחת לאחיין שלי ואחת לאמילי.
    חשבתי לעשות עוגה שחמט בפנים ומבחוץ קישוטי ג'ונגל. (פיל אריה וג'ירפה)
    ולאמילי לעשות עוגה בצבע ורוד בפנים ומבחוץ עוגה מרובעת כאשר פיאה אחת מקושטת בפסים ואחת בעיגולים ולמעלה דובון אחד.
    מה את אומרת?

אשמח מאד אם יש לך מתכונים לעוגות בחושות.
    [

• לגבי העוגות עצמן זה נשמע מעולה ומקסים - אין לי מושג איך מכינים עוגת שחמט אבל עוגה ורודה זו לא בעיה בכלל - עם בלילה של עוגה לבנה שמים ממש מעט צבע מאכל. ולגבי מתכונים לעוגות בחושות שמתאימות לבצק סוכר - אשמח להעביר לך אבל אשלח לך לפרטי בפייס - אני לא יכולה להביא כאן כי זה מתוך ספר ואני לא רוצה בעיות של הפרת זכויות יוצרים וכאלו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה