בנות עזרה דחופההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן לא מבינות איזה לילה עברתי

11 תגובות
עמוד 1
  • ווואי באמת מפחיד

• לדעתי את יכולה להשכיב אותה על הבטן במשך היום עם גירויים
    ואז היא תלמד לישון על הבטן.
    ובמשך הלילה היא משמיטה את הראש שהיא נרדמת? רק על האף?

• תנסי לסובב את הראש הצידה (שתישאר על הבטן)
    האם היא עם מוצץ?
    [

• ניסיתי לסובב לה את ברש אב היא מחזירה אותו...

ולא היא לא עם מוצץ

• אני הייתי בוחנת מקרוב אם יש מעבר חופשי של אויר, מקשיבה לנשימות שלה, ואם נראה שהיא נושמת בקלות מניחה לה. לפעמים זה רק נראה בעייתי. כמובן שקודם הייתי מסובבת לה את הראש הצידה אולי היא תישאר ככה.

• גם להדס זה היה קורה- בהתחלה. בימים הראשונים על הבטן.
    כנראה שזה קשור להתחלה של שינה על הבטן , כי גם את אומרת שזו פעם 1.

אני הייתי מזיזה לה תמיד ולאט לאט זה הסתדר.

אבלשתדעי שיש לי ילדה במעון שככה ישנה. עם הפנים במזרון. אמט שלה מודעת ואומרת שהכל בסדר.

• מיכל באמת הרגעת אותי....אני ינסה בשנת צהריים שלה לתת לה לישון על הבטן ולעקוב אחרייה

• ממי אני יודעת שזה מאוד מסוכן..אבל אני יכולה להגיד לך שעיליי מהיום שנולד ישן על הבטן לא היה מצב שהסכים לגב...אגב היום הוא בן 7 וחצי ועדין אותו הדבר
    עם נויה זה לא קרה...
  • טובבבבבבבבבבבבבבב זה הכי הזויייייי בעולםםםםםםםםםםם

נראה לי שאנחנו צריכות להכיר בין הילדים שלנו..
    אושרי תמיד ישן על הגב וכשניסיתי להרגיל על הבטן הוא ממש התנגד גם אם הייתי מנסה מתוך שינה להפוך על הבטן היה מתעורר בצרחות ו...
    שלשום לבד הוא התהפך לישון על הבטן וכל (הרגע היתה לנו שוב אזעקה אוףףףףףף) (עכשיו נמשיך...) פעם אני הופכת אותו לגב והוא חוזר לבטן...
    אבל הוא היה עם הראש לצד ופעם אחת עם הפנים למזרון אז הזזתי את הראש והוא נשאר ככה

• מאמי לא יודעת מה להגיד לך אבל קיבלת פה תשובות מהמנוסות
    בהצלחה

• בס״ד

גם ליאל לפעמים ישנה ככה
    כל מי שרואה חי׳ים להעיר שאין לה אויר
    למרות שהיא שמה תפנים במזרן
    יש לה איך לנשום
    חוצמיזה אני מאמינה שאם היא לא היתה מקבלת אויר היא היתה מסתובב היא כבר גדולה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה