מה עושים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עם ליחה אצל הבנות הן מאוד משתעלות שיעולים מלאי ליחה ואני שמה להם אדים והן משתעלות אבל לא מוציאות את זה
    מה עושים? זה מציק להן כ"כ

6 תגובות
עמוד 1
  • מה שעוזר לתלמידים שלי, אלו טפיחות על הגב, לא חזקות מדי ולא טפיחות כדי לגרום להן להשתעל. תעשי את הטפיחות על כל הגב כשהן שטכבות על הבטן

ולהוריד מוצרי חלב
  • תחתכי בצל אחד גדול ותניחי אותו בצלחת בחדר שלהן קרוב אליהן ובסלון זה מייבש ליחה
    תעשי להן אינהלציות עם מי מלח
    המון בריאות
  • אין לי כלכך מושג בזה
    אבך שירגישו טוב זה הכי חשוב !!

• הן לא אוכלות מוצרי חלב

ואני טופחת להן על הגב והן משתעלות אבל הליחה לא יוצאת החוצה הן בולעות בחזרה.

אוף כ"כ קשה לראות אותן סובלות

• אם הן משתעלות זה טוב! תמשיכי עם הטפיחות עלנהגב הן ילמדו להוציא את הליחה בסוף
  • כן הם לא יודעים לירוק את זה....
    גם להדס היה את שבוע שעבר ... הרופאה אמרה מי מלח - אנהלציה ו אדים קרים. אין יותר מה לעשות....
    אה.. ואם הם מקיאים זה טוב.. כי הליחה יוצאת....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה