כמה שכאב לי בלילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אל תשאלו, התעוררתי בשלוש לפנות בוקר בגלל כאבים באזור המפשעה. הייתי בטוחה שקיבלתי מכה או נפלתי מהמיטה אבל ממש לא, עד הבוקר כאב לי מאוד.
    לנסוע לב"ש למיון לא בא בחשבון בגלל המצב, פה אין רופא נשים ביום שני. בקיצור נותר לי רק לנוח ולקוות שלא מתפתח כלום.
    אני בשבוע 35 בול (הסרגל מקדים בשבוע) ועדיין לא מתאים לי ללדת
11 תגובות
עמוד 1

• תנוחי הרבה
  • תנוחי מאמי
  • זכור לי כאבים שם למטה בחודשים האחרונים, בגלל התרחבות/תזוזת העצמות לפני הלידה.
    יכול להיות שזה מה שהרגשת....

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • תודה בנות
  • איפה את גרה? מה תעשי אם בכ"ז תצטרכי ללדת? כדאי לחשוב על זה לא? אולי להצפין?
  • אני גרה בעוטף עזה
    אם יתפתח מצב שיראה לי כלידה אז בלית ברירה אסע לב"ש למיון יולדות, אבל כל עוד אני יכולה לסבול בשקט אני נשארת בבית.
  • שתמרי על עצמך שישאר הבייבי בפנים עוד קצת
    חשוב מאוד שלא תיהיה לחוצה תשתתי הרבה ותשדלי לנוח
  • איזה מצב מעצבן, שאת פוחדת ללכת להיבדק בגלל מה שקורה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה