היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לנו יש טיולון(לא בשימוש) של בייבי סייף שעלה 200 ש"ח והבנתי שגם זה כבר נקרא יקר היום- וסתם קנינו היה בשימוש אולי פעמיים בלחץ...כולם עושים אותה עבודה לא ?
אני לא מכירה את הטיולונים ששאלת לגביהם , אבל אני רק רוצה להמליץ לך לקנות טיולון טוב ונוח כמו מקלרן. אני קניתי טיולון זול יחסית ב-250 ש"ח במבצע והצטערתי על כל רגע.
לא מכירה מה שפרסמת לנו יש של אינפנטי עלה 400 שח ואני הכי מרוצה..הכי חשוב לי בטיולון שיהיה מצב של שכיבה מלאה כי הם עוד ישנים בעגלה עד גיל שנה ולפעמים גם אחרי זה אני גם אוהבת פגוש כדי שלתינוק יהיה על מה לשים את הרגליים ולפעמים אני שמה לא קשור ואז הוא יושב ומחזיק בפגוש..זה כשהעגלה עומדת ולא בנסיעה איתה כמובן קיפול מטריה, יציבות (שלא אשים תיק על הידיות והיא תיטה לכיוון ליפול) שימי לב לכל אלה
הסל איחסון ממש פיצי וגם אחרי גיל שנה הם יושנים בעגלה