שאלה לגבי שטיפת פני התינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,

השאלה שלי אולי תישמע קצת מוזרה אבל אני חייבת לשאול. נועה כל הזמן מעבירה על הפנים שלה מלא צעצועים, ככה היא משחקת וגם מנסה לנשוך אותם (הם כולם נקיים).
    בנוסף, כשאני מחזיקה אותה אחרי האוכל (המון זמן כמעט שעה כי היא פולטת) והיא מנסה להירדם היא כל הזמן תוקעת את הפנים שלה בטטרא שעל הכתף שלי.
    כתוצאה מכל זה הופיעו לה פצעונים קטנטנים על הלחיים.

השאלה אם אפשר לקחת טיפה מים וסבון שאיתו אני עושה לה אמבטיה בערב (של ג'ונסון אנד ג'ונסון צהוב שמוגדר מכף רגל ועד ראש) ולשטוף לה קצת את הלחיים ולייבש עם מגבת אחרי זה?

תודה לכל העוזרות
11 תגובות
עמוד 1
  • אני עושה את זה מהיום ששי-אל נולדה... כל אבטיה וכל מקלחת אני מסבנת לא את הלחיים ושוטפת בעדינות...

בלי קשר אני משתמשת גם בסבון אל דמע שגם אם יכנס טיפה סבון זה לא ישרוף

• אני שוטפת להדס פנים בבוקר ואחרי באוכל. בלי סבון .
    אין לי סבון שמתאים לפנים...
    אבל אני לא חושבת שיש בעיה עם זה....

• אני ממש לא חושבת שיש בעיה עם זה מאמי...סבון לתינוקות מיועד לכל הגוף

• אני שוטפת עם סבון של ג'ונסון

• שמעתי פעם שיש בעיה אם המוצרים של ג'ונסון

• הסבון של גונסון מאוד מייבש.
    אבל הריח שלו מהמם.
    אני עכשיו עברתי לד"ר פישר.
    ואת הפנים אני שוטפת להם אחריהאוכל או אחרי שפלטו ובאמבטיה אבל רק במים בלי סבון.וכמובן מייבשת אותם אח"כ

• אין בעיה עם לשטוף פנים, היא בן אדם כמונו ולפעמים מתלכלכת. אין בעיה לשטוף. אני אישית שוטפת בלי סבון. אבל אני מכירה את הסבון של ג'ונסון, הוא גם לפנים. אבלהפסקתי להשתמש כי בגונסון יש שאריות של חומרים מגעילים
  • אין שום בעיה לשטוף עם מים ולא צריך כל פעם עם סבון זה מיבש את הפנים!
  • ברור

• מיטל צודקת. בגן אין שום דרך לדאוג שהצעצועים יהיו סטריליים. הרי הם על הרצפה ודורכים עליהם, וכל הילדים שמים אותם בפה.... אבל מה אפשר לעשות? זה מה יש. עדיף שכבר עכשיו לא תרגילי אותה לסטריליות יתר כדי שלא תקבל שוק של חיידקים בגן ותחלה כל יומיים.

לגבי שטיפת פנים, אני לוקחת קצת סבון ביד ומרטיבה אותה ככה שנשאר ממש רק מי-סבון ומנקה את הפנים של בר בעדינות. היא אוכלת מבולגן (מי בגילה לא?) ואפילו בשיער שלה יש זכר לארוחת הצהריים.

• אין עם זה בעיה, אבל כמו שכתבו כאן...לא להיות סטריליים מידי, מה יהיה במעון?? לא ירדפו אחריה עם מים וסבון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה