מתה משעמוםםםםםםםםםםםםםםםם...הצילו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףףףףףףףףףףף...ועבר רק יום
    אני שבוע 37 ויומיים ....אחרי שביום שבת היה לי דימום רציני לאחר קיום יחסי מין
    רצנו לאכילוב...אחרי שבדקו וראו השכל תקין בסהכ והציעו לי אפילו לההתאשפז להשגחה בלילה...לא תודה ויתרתי ....אתמול היתי בקופה עשיתי שוב מוניטור ושוחררתי למעקב...
    וזהו -מעכשיו אני בביתתתתתתתתתתת...הרופא נתן לי מחלה ואמר לי רק לנוח
    ואני פשוט משתגעתתתתתתתתתתתתת...
    אני לא טיפוס של לנוח יותר מידי...
    כבר סידרתי ואירגנתי הכל לבייבי...כולל כביסות ,חדר ...הכללללללללללללל
    יש הצעות מה לעשות בכל הזמן הפנוי???
    מיותר לציין שאני בקושי יכולה ללכת הרבה...אני עם פתיחה 2...אומנם בלי צירים אך יש כאב סטטי של לחץ באזור הוגינה כבר מלא זמן...
    מישהי חוותה ???????????????
4 תגובות
עמוד 1
  • חוויתי את הלחץ וגם הייתי בשמירת הריון משבוע 20 בערך...אז לך נשאר לכל היותר חודש אז קח את זה בקלות..נצלי את הזמן לנח כי תזדקקי לזה אחרי הלידה

• מה הבעיה לצאת לטייל? אז מקסימום תלדי, מה יקרה? את כבר בשבוע 37 ויומיים /זה לגמרי בזמן!

• לפתור תשבצים, סודוקו
    היות באינטרנט
    לקרוא ספר
    לטייל בקניון

• אני ניקשתי עשבים בגינה עם פתיחה 2

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה