שלום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהמשך לסיפורי מיום שבת-
    שבוע 37 ויומיים -דימום יחסית רב לאחר קיום יחסי מין ,היתיבאיכילוב נבדקתי ןהכל תקין ,חזרתי לקופה למוניטור ורופא אתמול בבוקר-הכל תקין .
    פתיחה 2 אין צירים ויש כאב סטטי בוגינה שהבנתי שזה תקין בשל ניקוז ורידי .
    עוקבת אחרי תנועות עובר -שמאז ומתמיד היו יחסית חלשות ,אך כעת אני ממש בלחץ להרגיש כל הזמן ...
    חוזרת למעקב מוניטור ורופא בקופה בעוד יומיים ..
    האם עלי להיות עדיין לחוצה ודרוכה מכל הדימום שהיה ??
    אני עדיין די בטראומה ובמיוחד כעת שאני בחופשת מחלה בבית אני ממש רודפת אחרי תנועות העובר ורצה לשירותים כל הזמן לבדוק שאין דימום ...
    האחות בקופה אמרה לי לעזוב את זה ולא קרה כלום ...להמשיך הלאה אך מאד קשה לי ...אולי במיוחד לאור זה שעדיין לא נפגשתי עם הרופא האישי שלי...

מה דעתך ?? שווה להיות כה לחוצה עדיין ??
    לעתה אני מרגישה טוב -אין דימום , רק הכאב ממשיך ...בשפתיים הפנימיות...מעין לחץ סטטי שקיים כל הזמן ומתחזק בהליכה וכו'
    לאור הסיפור הנל - האם ניתן לחזות בערך מתי הלידה צפויה?? עניין של ימים או יכול גם להיות שבועות???
    תודה מ ראש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ראשית, אם הכל תקין - אז בהחלט אפשר להוריד את סף הלחץ
    חשוב לעקוב אחרי תנועות ודימום, כפי שאת עושה.
    אין שום דרך לחזות את מועד הלידה - זה אכן יכול להיות בעוד ימים או שבועות, אם כי לאור פתיחה של 2 ס"מ, צירים/לחצים - סביר להניח שזה לא ייקח עוד הרבה מאוד זמן, אך צריך לזכור שאת עדיין בשבוע 37

בהצלחה
    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה